Sähköisen tukan tehotaltuttajat

Leijailee ja rätisee? Jos hiusten sähköisyys on oikeasti ongelma, suosittelen kokeilemaan tuotteita, jotka todella sisältävät jotakin antistaattista ainesta. Pelkkä silikonilla kyllästetty hiusöljy esimerkiksi saattaakin toimia täysin päinvastoin, kun silikoni oikein silottaa ja erottelee hiukset toisistaan.

Tässä tämän talven luottoputelit sähköisyyden poistoon:

Sain maahantuojalta testiin Silk Oil of Moroccon tuotteita ja olenpas aika ilahtunut! Argan Anti-Frizz Cream toimii erittäin kosteuttavien ominaisuuksiensa ansiosta sekä pörröisen tukan taltuttamiseen kosteassa ilmastossa, että myös kuivan ilman aiheuttamaan leijailuun ja sähköisyyteen. Arganöljyä, Aloe Veraa ja macadamianöljyä, ilman eläinkokeita, parabeeneja, sulfaatteja ja alkoholia. Parasta on, että ihanalta kookokselta ja mangolta tuoksuva voide ei tee yhtään tahmaista lopputulosta, vaikka sitä lisäisi kesken päivän leijalevaan hiuspehkoon!

Less is Moren Lindengloss Finishing Spray menee myös kesät ja talvet: Tuotteen sisältämä lesitiini on erittäin antistaattinen, joten kuivan ilman aiheuttama rätinä loppuu tämän kanssa välittömästi, kun taas kesällä tuote toimii hiusten UV-suojana. Lehmuksenkukka ja vehnänalkioöljy tuovat lisätehoa tähän luonnonkosmetiikan tuotteeseen, joka tuo myös hyvin kevyttä hiuslakkamaista pitoa.

Ihania pakkaspäiviä toivottelee,

Meeri

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.