Syksyn 2016 upeimmat hiustrendit

Elokuu on ollut yllättävän syksyinen. Se näkyy kampaamoissa värien syvenemisenä ja punertumisena sekä tehohoitojen määrän lisääntymisenä. Tänä syksynä saa kuitenkin inspiroitua myös vaaleista sävyistä tai herkutella hiusten rakenteen kanssa. Kokosinkin tähän juttuun syksyn 6 tärkeintä hiustrendiä, joista löytyy varmasti inspiraatiota jokaiselle.

1. BUTTER BLONDE

Edeltäjäänsä Bottle blondea tyylikkäämpi ja kermaisempi sävy on jännällä tavalla jopa viileän keltainen! Kultaisen toffeen sävyn tuova punertavuus on poissa ja sävy on nyt kreemimäinen ja hyvin vaalea. Rohkeimmat jättävät kulmakarvansakin vaaleiksi!

2. METALLIC REDS

Kiiltävän metalliset ruusukulta, kaneli ja kupari kokopään värinä tai balayage-raitoina näyttävät nyt todella herkullisilta! Punertavat sävyt syntyvät monelle aika luonnostaan ja nyt ne laitetaan kiiltämään ja heijastumaan eri valoissa kaikissa kuparin sävyissä.

3. BABYLIGHTS

Babylightsit pitävät pintansa myös syksyllä. Kyseessä on foliotekniikalla tehtävät hienonhienot raidat, joita voidaan tehdä useissa eri sävyissä ja jotka sulautuvat omaan tyveen pehmeästi. Tummemmissa pohjissa raidat ovat nyt hyvin lämpimän punertavia.

4. RAVEN BLACK

Tummissa hiusväreissä mennään tänä syksynä täysillä mustaan. Väri vaatii kantajaltaan hieman normaalia tummempaa ihonsävyä tai vaihtoehtoisesti puhdasta lumikki-ihoa. Mustaakin voi elävöittää punertavilla balayage-raidoilla!

5. BRAID WAVES

Ranskanlettibuumi jatkuu luonnollisesti ranskanlettilaineilla. Kiharoiden kokoa voi säädellä lettien määrällä: yhdellä letillä tulee löysempää, kolme lettiä yön yli tekevät jo hyvän säkkärän. Avattuihin laineisiin puristellaan suolasuihketta rouhean pörröisyyden aikaansaamiseksi.

6. VINTAGE FEELING

Juhlakaudella näkyy vahvasti vintage kauneimmillaan: mielettömät hiuskoristeet ja strassit toimivat simppeleissäkin ponnarikampauksissa. Viitseliäs taiteilee etuhiuksiinsa pari kiiltävää sormilainetta. Meikki pysyy nudena, jotta vältytään teatterifiilikseltä.

Mitäs te aiotte tehdä hiuksillenne tänä syksynä? Itse ajattelin lähteä rutinoimaan tuota ranskanlettilaineen tekstuuria arjessa. Josko se ponnarikin siitä piristyisi!

-Meeri

KUVAT
Butter blonde: Goodhousekeeping.com / Cosmopolitan.com / Goodhousekeeping.com / Marieclaire.com
Metallic: Cosmopolitan.com / Goodhousekeeping.com x2 / Instyle.com
Babylights: Marieclaire.com / Goodhousekeeping.com / Vogue.co.uk / Cosmopolitan.com
Raven black: Cosmopolitan.com / Marieclaire.com x2 / Cosmopolitan.com
Braid waves: Kaikki Harpersbazaar.com
Vintage feeling: Kaikki Harpersbazaar.com

Kommentit

Tiitum (Ei varmistettu)

Hei! Sinulla on mielenkiintoinen blogi ja olen seurannut kirjotuksiasi jo jonkin aikaa kiitos siis niistä ! Itse olen jo viikkoja paininut ja pohtinut hiusvärin suhteen että mikä oiken sopis kun muutosta haluaisin niin kovasti... Tuntuu että nyt olen "hakoteillä" enkä todellakaan osaa päättää kylmän vaalean vaiko tumma/musta???? Voi kun joku vois ratkaista puolestani tämän ;)

merkkari

Haha, valintojen maailma! :D Tervetuloa penkkiin, niin eiköhän me täällä se päätetä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.