Talvimorsiamen koekampaus

Kävin pari viikkoa sitten Jyväskylässä tekemässä hääkampauksen koeversiota tulevalle talvimorsiamelle.

Miran hiukset ulottuvat juuri leukalinjan alapuolelle, joten ne sai yllättävän hyvin kiinni. Mietittiin myös auki-vaihtoehtoa, mutta se tuntui liian arkiselta ja päivän mittaan ylläpitoa vaativalta (pöyhimistä, kiharoiden asentoa, jne.). Päädyttiin klassisen kauniiseen, mutta kuitenkin rentoon kiharanutturaan, johon hääpäivänä asetellaan vielä helmipinnejä ja sellainen otsahuntu, jonka nimeä en nyt saa päähäni. :)

Koekampaus kannattaa ehdottomasti valokuvata (myös nyt vanhojen tanssien aikaan!). Näistä kuvista näen itsekin suoraan, että takaraivolle tarvitaan juhlavuuden ja upean siluetin lisäämiseksi enemmän volyymia ja niskahiusten kanssa tarkkuutta, etteivät ne pääse tippumaan kesken päivän. Tietystä rentoudesta en edes halua luopua, kiharat ja letit näyttävät niin hyvältä!

Häät ovat jo parin viikon päästä, kuvamateriaalia tulossa myöskin siis lopullisesta kampauksesta ja meikistä!

-Meeri

PS. Ajanvarausta kevään ja kesän morsiuskampauksiin ja -meikkeihin kannattaa alkaa jo miettiä! Suosituimmat lauantait menevät nopeasti :) Voit ottaa suoraan yhteyttä minuun (paikanpäälle tuleminen onnistuu ehdottomasti) tai Hiushuone Stageen (Helsinki).

Kommentit

Nonariina
Kahvia ja unelmia

Tulossa tuoliin maanantaina klo 16.30 : )

merkkari

Jes, sitten nähdään!

Nonariina
Kahvia ja unelmia

Jee! Kiitos vielä kerra! Täältä löytyy juttua :D.

Kommentoi