Testissä: Evolve kuiville hiuksille

Ensimmäisenä ihastuin purkkeihin. Brittiläinen luonnonkosmetiikkasarja Evolve on pakattu uskomattoman kauniisiin purkkeihin.

Seuraavana aistittava tuoksu huumaa: granaattiomenaa ja vaniljaa - kevyttä ja pehmeää.

Evolven hius- ja ihotuotteet valmistetaan pienissä erissä käsityönä luonnonöljyistä ja superfoodeista. Kaikki tuotteet ovat vegaaneille soveltuvia ja valmistettu ilman eläinkokeita.

Sain blogin kautta sarjan tuotteita testattavaksi. Superfood Shine shampoo on tehty sokerista, kookoksesta, granaattiomenasta ja apinanleipäpuun (baobab) jauheesta. Hoitsikassa taas vaikuttavat lisäksi karitevoi ja luonnonöljyt. Ainesosat lupaavat ravita, kosteuttaa ja vahvistaa hiusta sekä lisäksi selvittää takut ja tuoda kiiltoa.

Shampoo on aivan täydellistä! Pesee kerralla tosi hyvin ja vaahtoaa kunnolla. Oma vaalennettu hiukseni, joka on tyvestä liru ja latvasta hamppu on aivan passelia kohderyhmää. Fiilis on ilmava ja latva ihan ok-kunnossa vastaanottamaan hoitoaineen. Valitettavasti tätä meikäläisen hamppua tuo hoitoaine ei riitä selvittämään, joten se jäi odottamaan parempia päiviä. Pullo on kyllä niin kaunis, että sitä katselee ihan huvikseenkin. Ehkä hieman lyhyemmälle ja normaalikuntoiselle hiukselle hoitoaine sopisi kuin valettu.

Antioksidanttinen Nourishing Hair Elixir -hiusöljy taas tekee niille kaksihaaraisille latvoilleni ihmeitä. Levitän aina pesun jälkeen latvan viimeiseen viiteen senttiin pari tippaa tätä ihmeöljyä, joka siloittaa harottavat latvat ihanasti kuntoon! Vaikka ainesosat sisältävät Arganöljyä, Baobabia ja Tahitin Monoi-öljyä, oikealla annostelulla rasvaista fiilistä ei tarvitse pelätä.

Ennen joulua kirjoitin myös talvi-ihon rutiinista, jossa Evolven Radiant Glow Mask on olennaisessa osassa. Voi nam, kun näitä voisi vielä syödä! :D

-Meeri

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.