Testissä ihmeitä tekevä Tabitha James Kraan

Kun jotakin tuotetta mainostetaan lausahduksilla ihmeitä tekevä ja ennenkuulumattoman tehokkaat ainesosat ja multi-award winning, mielenkiintoni herää. Mm. näillä ylistyslauseilla kuvaillaan Tabitha James Kraanin hiustenhoidon tuotelinjaa, joka pitää sisällään hiuspuhdistajat eli shampoot, 4-in-1 hoitoaineet, hiusöljyn, -parfyymin sekä jumalaisen kauniisiin pulloihin pakattuja kuivashampoita.

Tabitha on brittiläinen kampaaja, jolla oman raskauden aikana syttyi ajatus puhtaammasta, tehokkaammasta ja erittäin luonnollisesta hiustenhoidosta. Tuotteet ovat sertifioitua ja laadukasta luonnonkosmetiikkaa, joka on valmistettu kantaen huolta sekä hiuksista, hiuspohjasta että maapallosta.

Sain testiin sarjan Golden Citrus -hiuspuhdistajan, jonka teho pohjautuu kauraan, aloe veraan, arganöljyyn ja kookosöljyyn. Puhdistaja lupaa tasapainoittaa ja ravita, samalla kun se rauhoittaa talineritystä ja tulehduksia sekä vähentää sähköisyyttä.

Käsissäni on ensimmäinen kokeilemani shampoo, joka ei vaahtoa juuri ollenkaan. Tunne on erikoinen ja hoksaankin siinä suihkussa seistessäni, että vaahto on paras indikaattori siinä, olenko saanut shampoota joka paikkaan ja jos vaahtoa ei muodostu kunnolla, tiedän jonkin kohdan jäävän likaiseksi. Nyt pitää siis luottaa omaan näppituntumaan. Pesen ensimmäisellä kerralla varmuuden vuoksi toiseen kertaan.

Pesun jälkeen käytän latvoihin Golden Citrus 4-in-1 Conditioneria, joka kauran, ruusunmarjaöljyn, arganöljyn ja kookosöljyn voimin selvittää hiukseni todella hyvin. Sitruksinen tuoksu on mieto, mutta virkistävä. 4-in-1 tarkoittaa, että hoitoainetta voi käyttää tavalliseen tapaan, hiuspohjan naamiona, pienenä määränä hiuksiin jätettävänä hoitoaineena ja vielä pienemmissä määrin myös lopuksi hiusten muotoiluun.

Pesun jälkeen, hiusten kuivuttua fiilis on todella hyvä! Hiukset ovat ihanan puhtaat, tuuheat ja hyvin kosteutetun tuntuiset eikä hoitoaineen kanssa tarvitse pelätä raskasta fiilistä. Korkkaan Dry shampoo for Fair Hair -kuivashampoon vasta parin päivän päästä ja yllätyn iloisesti! Hirmuisen pieni määrä puuteria riittää ja hienojakoinen jauhe sulaa hiuksiin ihan kokonaan.

Tabithan putelit ovat jääneet vakiokäyttöön rakkaiden Less is Morejen ja Dr. Hauschkan silkkipuuterin rinnalle. Vaahtoamattouus ei enää haittaa, siihen tottui itseasiassa hyvin nopeasti. Tuotteista jää jotenkin ylellinen fiilis, josta varmasti ison kiitoksen ansaitsee myös näyttävät pakkaukset. Hinnat kirpaisevat (noin 32-40 euroa), mutta hyvin pienet määrät riittävät, joten uskon pullojen kestävän pitkään. Suomessa Tabithaa näyttäisi myyvän ainakin Naturelle.fi ja PUR-hyvinvointikaupat.

Rentouttavaa tiistai-iltaa toivottelee,
Meeri

Kommentit

elinakblogi (Ei varmistettu) http://so-up.fi/elinak

Tuota putsaria (millä nimellä kutsutaan hiustenpesuainetta, joka ei ole shampoo? :D) minun onkin pitänyt tilata kokeiluun! Paksun tukan kanssa vain mietityttää sen menekki. Levittyykö se päänahassa hyvin, vaikkei vaahtoakaan?

merkkari

Joo, kyllä se levittyy. Aluksi siinä on vaan vähän epävarmuutta sen kanssa, mutta aika nopsaan senkin tuntuman saa näppeihin!

Mia K.
Voi taivas

No, esim biokosmetiikkasarjan Marja Entrichin shampoot vaahtoavat luonnostaan vähän, joten ylipäätään itse olen sitä mieltä, että mitä vähemmän ns vaahtoa, intensiivisempi pesu tapahtuu!! Ja olen ko shampoita mm Nokkoshampoota käyttänyt noin 30 vuotta ♡

Mutta, tämä menee kokeiluun! Kiitos vinkistä! :)

www.miakuusisto.fi 

merkkari

Ihanko totta?! Pitää kans ehkä testailla useampia vastaavia, niin pääsen muodostamaan näkemystä asiaan. Kiitos vinkistä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.