Timanttinen harja- ja sivellinlöytö

Iberolta tuli viime keväänä pari uutuutta, joihin olen täysin rakastunut.

Ensinnäkin, meikkisivellinsarja sai uuden tulokkaan tästä lusikanmallisesta meikkivoidesiveltimestä, joka päihittää kaikki testaamani! Harja on todella tiivis ja tymäkkä, mutta silti älyttömän pehmeä ja pienimpäänkin ihonsopukkaan istuva. Se blurraa meikkivoiteen ihan loistavasti hankaamatta sitä yhtään pois tai imemättä sitä sisuksiinsa. Se on myös ensimmäinen meikkivoidesivellin, jonka oikeasti saa puhtaaksi käytön jälkeen. Todella moni penkissäni istunut morsian on myös rakastunut siihen, miltä tämä sivellin tuntuu kasvoilla. Sitä voisi kuulemma varata ajan vain pelkästään sivellintupsutteluun :D

Toinen ihana uutuus on puuvartinen Eco Friendly -harja, jonka aitoharjas ja nylonpiikit selvittävät märätkin hiukset ihan älyttömän tehokkaasti ja hellävaraisesti. Sen lisäksi se toimii tosi kivasti kuivan tukan aukiharjaukseen, kiillottamiseen ja jopa kevyeen tupeeraamiseen. Bambuvartinen harja on todella lähellä rakastamiani Kentin harjoja ja ainakin toistaiseksi vaikuttaa myös erittäin kestävältä ja hyvin vesipesua sietävältä.

Kummatkin tuotteet on saatu alunperin testiin blogin kautta, mutta sepä ei poista niiden timanttisuutta. Nämä omat jääneet omaan vakiokalustooni ja siellä tulevat tiiviisti pysymäänkin!

Meeri

Kommentit

ElinaKblogi (Ei varmistettu) http://so-up.fi/elinak

Tuo harja kuulostaa hyvältä! Hienoa, että Iberollakin on herätty tekemään myös ekologisempia tuotteita :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.