TOP 4 matkatuotetta, joiden avulla säästät silkkaa tilaa!

Olen minimalistinen pakkaaja, selviäisin viikon repulla. Tässä auttaa muutama erittäin olennainen tuote, joilla voi lyödä kymmenen kärpästä yhdellä iskulla:

1. JOJOBA-ÖLJY

Tällä hoituu: Kasvojen pesu, Kropan rasvaus, Auringonpolttamien hoito, Hiusten tehohoito, Huulten rasvaus

Jojoba-öljy on öljyistä kosteuttavimmasta ja imeytyvimmästä päästä. Se hoitaa auringon lämmittämää ja kosteutta janoavaa ihoa erittäin tehokkaasti saaden rusketuksenkin tasaisemmaksi. Shortsien paljastamat sääret kuultavat jojoba-öljyn jälkeen kauniisti, mutta öljyn imeytyvyyden johdosta ilman tarttuvaa hiekkaa. Meriveden takuttamat hiukset taas hoituvat kuntoon, kun laitat yöksi öljyä latvoihin ja letille yön yli hellimään. Mikäli kaapista ei löydy jojobaa, voit korvata sen kookosöljyllä!

2. KAKSIVÄRINEN AURINKOPUUTERI

Tällä hoituu: Perusvarjostus, Luomiväri, Poskipuna, Ruskettuneen ihon korostus, Puuteri

Yritä löytää aurinkopuuteri, jonka vaalea puoli on helmiäinen ja tummempi puoli ainakin vähän vähemmän helmiäinen. Reissun aluksi homma toimii kuten kotona - vaaleaa poskipäille korostamaan ja korvaamaan poskipunaa, tummempaa varjostuksiin. Luomivärinä vaaleaa koko luomelle ja tummempaa luomivakoon. Voit hyvin levittää värin luomille sormilla, sillä sävyt ovat turvallisen luonnolliset ja siveltimet vievät turhaan tilaa nyssyköissä. Kun loppureissusta olet jo jonkinverran päivettynyt, voit käyttää tummempaa sävyä ihan vain kevyenä kuultopuuterina.

3. MEIKKIPUUTERI

Tällä hoituu: Meikkivoide, Puuteri, Peitevoide, Aurinkosuoja

Olen löytänyt meikkipuuterit uudestaan, miten saatoin edes elää ilman niitä?! Kyseessä on maailman kätevin tuote ihan arkikäytössäkin, kun vain omalle iholle oikea koostumus löytyy. Itse en vaihda Logonan Perfect Finish -meikkivoidetta enää mihinkään! Kerrostamalla saat tuotteesta aivan riittävästi peittokykyä tummien silmänalusten hävittämiseen ja kun paketista löytyy vielä aurinkosuojakin, niin punoittavaa nenänpäätä on turha pelätä.

4. HOITAVA MUOTOVAAHTO

Tällä hoituu: Muotovaahto, Latvahoitoaineet, Surffitukan laineilu, Kuivan tukan hallinta

Itselläni ainakin hiusten muotoilu- ja hoitotuotteet ovat ensimmäisiä, jotka laukusta jäävät kotiin, vaikka kovassa paahteessa ja tuntikausien snorklailujen jälkeen hiukset suorastaan huutaisivat hellyyttä. Tällaisia monitoimituotteita ei aivan joka sarjasta löydy ja siksi olenkin onnellinen löydettyäni Sebastianin Whipped cremen, joka todella hoitaa tämän kaiken (ja löytyy myös matkakoossa!). Pyyhekuivattuun hiukseen puristellaan kermavaahtomainen vaahtopallo ja hiukset saavat kuivua vapaasti ilman fööniä. Jos hiukset ovat taipuisat, pehmeät surffilaineet syntyvät aikalailla itsestään. Vaahtoa saa käyttää myös föönin kanssa, jos haluaa maksimoida volyymin. Kosteuttavat ainesosat hoitavat samalla latvaa, joten latvaöljyt voi jättää kotiin. Toimii myös pikkuisissa määrissä kuivaan hiukseen puristeltaessa, jos haluaa hieman hallita hapsottavia latvoja.

Minkälaisia tuotteita sinä olet löytänyt tehopakkaamisen avuksi?

-Meeri

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Heippa :) lueskelin sun vanhoja tekstejä ja olisin erittäin kiinnostunut tosta kiiltokäsittelystä. Mulla on tällä hetkellä liian lämpimän sävyiseksi värjätyt hiukset, joissa seassa oranssia josta en yhtään pidä. Päällä hieman vaaleita raitoja häivyttämässä sitä. Haluaisin kasvatella omaa viileän vaaleanruskeaa väriä takaisin, ja vaikka juurikasvu sulautuukin hyvin niin lämpimän ja kylmän värin ero ei näytä kivalta. Mietin, että auttaisitkohan koko pään vaaleat raidat + kiiltokäsittely, joka veisi lämpöä pois ja hieman freesaisi ja vaalentaisi ilmettä? Ja sitäkin vielä mietin, että kuinka helposti juurikasvu tulisi sitten näkymään tuon kiiltokäsittelyn jälkeen?

Ei nyt varsinaisesti liittynyt tähän postaukseen, mutta ajattelin kuitenkin kysäistä sillä poden pientä kriisiä hiustenki kanssa tällä hetkellä ja haussa hyvä ja luotettava kampaaja. Heti en kuitenkaan viitsisi värjäyttää, sillä laitatin ne vaaleat raidat juuri viikko sitten, mutta jos vaikka 2 kuukautta malttaisin odottaa. Kiitos paljon jo etukäteen jos vastaat! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Vielä mainitsen jottei jäisi epäselväksi, niin onnistuuko siis vaaleiden raitojen + kiiltokäsittelyn avulla oman värin kasvatus? Vierastan niin paljon sellaista selkeää juurikasvun rajaa. Ja pysyykö se kiiltokäsittelyn vaikutus hiuksissa kuinka kauan, onko pysyvyys sama kuin kestoväreissä?

merkkari

Ilman kuvia on vaikea sanoa, mutta uskoisin, että raidat+kiiltokäsittely voisi olla sinun tapauksessasi toimiva ratkaisu. Kiiltokäsittely on kestoväripohjainen, mutta erittäin mieto käsittely, joten pysyvyys on eri luokkaa, kuukaudesta kahteen riippuen oman hiuksen laadusta ja pesuvälistä. Kiiltokäsittelyllä ei saa näkyvää juurikasvua aikaiseksi.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.