Toukokuun romanttiset maikut

Kyllä nyt hemmoteltiin eilisiä hääpareja auringolla ja lämmöllä :) Sitä ei ehkä suunnittele hätyyttelevänsä hellerajoja toukokuun alun häissä, joten yllätys on ollut sitäkin ihanampi!

Aikaisen aamun morsiamella oli valtavasti tukkaa ja romanttisen niskanutturan alle haluttiin kiinnittää huntu, joka pysyy paikallaan koko päivän. Niskan kiharat saavat luvan irrota ja valua hunnun päälle, jos niin haluavat. Kukkakauppa laittoi harsokukkien mukaan myös hennon roosaisia ruusuja (joita löytyy myös kimpusta), mutta yksinkertaisuuden vuoksi ruusut saivat jäädä koristamaan kampaamomme risuasetelmia :D Tässä välissä muuten 10 pistettä Kaivokukalle, jossa osataan tehdä todella hyvät, oikeankokoiset ja -pituiset ja päästään terävät rautalankakiinnitykset yksittäisiin kampauksiin laitettaviin kukkiin!

Päivän toinen kaunotar omasi hiuksia aivan vähintään yhtä paljon, joten iso ja rönsyilevä mermaid-letti oli aivan ihana ja persoonallinen valinta. Luonnonlapsimaisuus korostuu, kun päähän tulee vielä juhlien alkaessa upea, kokopään kiertävä kukkaseppele! Jään bongailemaan valokuvaajan blogia, josko sinne ilmestyisi kuva lopullisesta lookista. Myös meikin suhteen pysyttiin herkässä ja luonnollisessa tunnelmassa.

Ihanaa ensimmäistä aviosunnuntaita näille kaunokaisille!

Meeri

Kommentit

MillaMarjaana (Ei varmistettu)

Kauniita morsiamia! Asiasta kukkaruukkuun: toivoisin postausta lyhyistä hiuksista ja niiden hoidosta (en tiedä, mihin olisin toiveeni kirjoittanut, joten valitsin viimeisimmän postauksen). Harmittavan vähän näkyy juttua lyhyistä hiuksista, vaikka ei ne kai mitenkään harvinaisia naisillakaan enää ole? ;)

Päädyin nyt ensimmäistä kertaa pitäytymään lyhyessä hiusmallissa, koska se sopii kasvoihini paremmin kuin pidempi malli. Se Oikea hiusmalli kuitenkin on vielä hakusessa, ja olisi kiva lukea postaus, jossa olisi vähän eri tyylisiä hiuksia erimallisten kasvojen kanssa. Samalla kaipaisin vähän vinkkiä, minkälaisia aineita lyhyeen tukkaan olisi hyvä käyttää. Pitkä tukka vaati volumea ja toisaalta kosteutusta - lyhyt ei varsinaisesti niitä vaadi, joten onko ihan sama mitä shampoota ja hoitoainetta käyttää, mennäkö fiiliksen mukaan?

Blogiasi on ollut ilo lukea ja se on monesti toiminut inspiraation lähteenä! Nyt kun tosiaan lyhyt tukkainen olen, niin olisi kiva nähdä näitä muodonmuutoskuvia myös lyhyistä hiuksista. :)

merkkari

No mulla on juuri parhaillaan työn alla postaus lyhyiden hiusten trendeistä. Hoitovinkeistä voisin myös koittaa kirjoittaa.

Hiusmuutokset taas ovat paljon hankalampia. Rehellisesti sanottuna, penkkiini istuu kerran vuodessa tai puolessa asiakas, joka haluaa pidemmästä tukasta kerralla lyhyen. Muutama lyhythiuksinen vakkari käy, mutta ei niissä sentin trimmauksissa ole oikein kummempaa nähtävää :D Näin ollen sanoisin, että lyhythiuksisten muutoksia kannattaa koittaa etsiä ehkä joltakin toiselta kampaajalta. Suosittelen gHairin instagram-tilin ahkeraa seuraamista!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ah, ihana tuo luonnonlapsimainen lettikampaus!

merkkari

Kiitos! Minäkin pidän :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.