Trainee camp - 5 mallia ennen & jälkeen

Kirjoitin eilen postauksen Folkin porukan omasta hiusvärikoulutuksesta Wellalla. Paikalla oli myös viisi symppistä mallia, ja ihmisiä varmasti kiinnostaa, että minkälaisia muutoksia siellä saatiin aikaiseksi. Olkaatte siis hyvät:

Sofin malli Miisa kuvaili omaa lähtötilannettaan sanoilla "kaikki maan ja auringon värit". Ihan osuvasti sanottu, joten Sofi lähti hakemaan sävyyn tasaisempaa ilmettä kevyellä pinkin hipaisulla. Hiusmalli myös tasattiin kevyeksi polkaksi ja tästä lähtien paukut laitetaan hiuksen kunnon (ja pinkin sävyn) ylläpitämiseen. Miisan uskomattoman hehkuva iho ja kadehdittavat kulmakarvat pääsevät kunnolla esiin tasaisemman hiusvärin rinnalla!

Anjan malli Sofia oli jo löytänyt mieleistään tummuutta hiuksiinsa, mutta pituuteen kaivattiin roimasti lisää eloa ja hehkua. Magma-väreillä tehdyt balayage-raidat toivat esiin viimeistellympää ilmettä ja kun Anja vielä saksi latvan ojoon, paketti oli valmis. Poltettu okra ja auringon hehku saavat kyllä aikaiseksi todella kuuman pakkauksen!

Oma mallini Riina henki vahvaa 70-lukua, jonka halusin kaivaa esiin mahdollisimman pehmeällä värillä ja leikkauksella sekä kunnon kerrostuksilla. Neljästä eri väriseoksesta koostuva mansikkablondi (tumma tyvi, keskitumma alaosa, vaaleat pääliositukset) tuo ihanasti esiin Riinan hehkuvan ihon ja vihertävät silmät. Hihkuttiin Riinan kanssa onnesta kun kappa vetäistiin lopuksi sivuun, kokonaisuus meni niin nappiin!

Veera lähti hakemaan Marjon ilmeeseen pirteyttä skarpilla polkalla ja vahvalla otsatukalla. Raikkautta haettiin myös tuomalla reippaasti vaaleutta kasvojen ympärille ja latvoihin sekä tuomalla syvyyttä tyveen. Otsahiukset suorastaan alleviivaavat Marjon kauniit mantelisilmät ja neutraalimpi sävy tasoittaa heleää ihoa. Koko nainen näyttää niin hyvältä ja freshiltä!

Vieraileva artistimme David (Helsinki Hairdressers) tarttui kiinni mallinsa Mariannen haasteeseen saada hiuksista selkeämmän ja tasaisemman väriset. Lähtötilanne sisälsi kaikenlaista ainakin 6 tummuusasteen eroilla, vaaleimmista raidoista alaosan todella tummiin palkkijäämiin ja omaan tyviväriin. Pituuden blondaus ja tasainen, lämpimän hiekkainen väri tuo esiin Mariannen silmien käsittämättömän upean hasselpähkinän sävyn, jota ei ennen-kuvista edes heti hoksannut!

Sekä tekijät että mallit olivat tosi tyytyväisiä muutoksiin. Eikö näytäkin hyvältä?! Ja jotenkin näissä korostuu se, miten juuri itselle sopiva leikkaus ja väri saavat silmät ja ihon hehkumaan. Sitä ei aina itse osaa peilistä katsoa ja arvioida, ja siinä kohdassa hyvä kampaaja voi kyllä tehdä taikoja, jotka ulottuvat hiuksia pidemmälle.

Tervetuloa vaan siis jälleen kerran inspiroituneiden Folkin mimmien penkkeihin!

Meeri

Kommentit

Pumpuli
Pumpulielämää

Miisan kulmakarvat! Tähän sydänsilmäinen emoji. Hänen after oli myös oma suosikkini. :)

merkkari

No joo, ne on upeat! :D

Nāiádes
Naiádes

Hih, niillä on oma nimensäkin; psykokulmakarvat! :D

Aisha J
Aisha

Kauniita! Miisan hiukset ovat erityisen upeat! :)

merkkari

Kyllä, tosi onnistunut lopputulos!

Nāiádes
Naiádes

Superkiitos teille ja etenkin mahtavalle Sofille, joka käytti vapaat kätensä äärimmäisen hyvin! <3

merkkari

Jee, kiitos itsellesi avoimesta mielestä ja kivasta päivästä! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihania sävyjä! Tämä tuli tarpeeseen sillä kaipasinkin vinkkejä tulevaa kampaajakäyntiä varten.

merkkari

Hei hienoa! :)

Kiti

Upeita! Pienikin muutos piristää olemusta paljon. 

Omasta Folk Helsingissä tehdystä muodonmuutokseni voi lukea täällä.

merkkari

Niin piristää! Ja kiitos kivasta jutusta :) :)

Jeno (Ei varmistettu)

Riinan tukka! :O Aivan ihana. Kerrotko vielä, että tehtiinkö värjäys ilman vaalennusta? Itsellä aikalailla samansävyinen pohja ja toiveissa juurikin tuo mansikkablondi. Alta saakin jäädä tummemmaksi, mutta muutoin ei ole tarkoitus tummentaa hiusta. Kovasti vaan pelkään, että juurikasvua tulisi vaalentaa ennen värjäystä, jotta värisävy erottuisi :(

merkkari

Ei ole vaalennuksia Riinalla. Tavallisella kestovärillähän pystyy tekemään tyvestä kolmekin astetta vaaleamman ilman erillistä vaalennusta alla. Ja itseasiassa tässä tapauksessa tyveä tummennettiin, muistaakseni 8-tummuisesta tehtiin 7-tummuinen.

Santsumantsu (Ei varmistettu)

onpa onnistuneita värjäyksiä! Sopivat kantajilleen paremmin kuin hyvin.

Olispa mukava päästä tään punasen epätasaisen reuhkan kanssa kampaajan penkkiin jossa suunniteltais uus väri.

merkkari

Joo, kiitos, tykkään itekin että saatiin hyvää jälkeä aikaiseksi!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.