Uusi morsiusseurueet-osio Folkin sivuilla

Meille tulee niin valtavasti kyselyitä morsiusseurueilta, että päätin tehdä Folkin nettisivuille oman osion ihan tätä tarkoitusta varten. Sivulta löytyy yleistä tietoa morsiuskampausten- ja meikkien suunnittelusta, päivän ajankäytöstä ja aikojen varaamisesta. Sen lisäksi sieltä löytyy galleriaa ja hinnastoa.

Otamme varauksia ensi kesälle vasta loppuvuodesta alkaen, kun meidän omat aikataulut selkiytyvät. Yritämme esimerkiksi urkkia kaikki omien sukulaisten häät ja muut juhlat jo etukäteen ja miettiä omien reissujemme ja festareidemme ajankohdat. Ei aina niin helppoa, mutta pakkohan ne päätökset vain on ajoissa tehdä, jotta voi ottaa varauksia vastaan :)

Keräilin galleriaan tekeleitä useamman vuoden ajalta, joten käykäähän siellä klikkailemassa niitä lisää: http://www.folkhelsinki.com/morsiusseurueet.

Usein tulee kyselyitä myös jonkinlaisista pakettihinnoista, mutta koska morsiusseurueet ovat niin kysyttyjä ja lauantait haluttaisiin viedä käsistä jo 1,5 vuotta aikaisemmin, teimme periaatepäätöksen, ette emme tee hintoihin tarjouksia. Kesälauantait ovat myös meille itsellemme niin rakkaita, että emme malta luopua niistä alehinnoilla :)

Päivitin myös samalla meidän toisenkin hiusgallerian samaisilta nettisivuilta, joten siellä voi käydä myös inspiroitumassa!

Onpa kyllä hieno tunne kun saa aikaiseksi jotain, joka on muhinut takaraivossa puolitoista vuotta. Mahtavaa! :D

-Meeri

Kommentit

Lotta- (Ei varmistettu)

Hei Meeri ja muut Folkilaiset! Ensinnäkin kiitos ihanast blogista - täältä saa mahtavia ideoita.

Itselleni häät eivät ole ajankohtainen asia (moneen vuoteen), mutta haluan sanoa, että arvostan todella tätä teidän "periaatepäätöstä". Itse olen työskennellyt asiakaspalvelussa, vaatemyyjänä, joten jonkinlainen haisu on siitä, miten "kaikki pitäisi saada aina jollain alehinnalla". Eli tuntuu, että nykyään ihmiset kysyvät tarjoushintoja ties mistä, ja ymmärtäähän sen sinänsä - pienelle (miksei vähän suuremmallekin) yritykselle on hyvä kauppa myydä 10 tuotetta 9:n hinnalla vs. olla myymättä ollenkaan. Te teette kuitenkin kampaajina työtä omilla käsillänne ja aivoillanne, eikä sitä varsinaisesti voi mitata rahassa. Yhden morsiusneidon kampaukseen ja meikkiin menee kuitenkin yhtä kauan aikaa - myytiin se sitten pakettihinnalla tai normihinnalla. (Kesä)lauantait ovat arvokasta työaikaa, jo ihan palkkauksenkin puolesta, mutta myös sosiaalisesti. Mielestäni asiakkaiden siis tulee ymmärtää, miksi pakettitarjoukset jätetään pois, ja suomalaisesta käsityöstä maksetaan normaalihinta, jopa silloin häälauantaina.

Mukavaa syksyä teille!

merkkari

Ihanaa, kiitos tuesta! :) Kaunista syksyä sinullekin!

Mammmmaaaa (Ei varmistettu)

Hei,
Lähteekö oranssi väri pois hiuksista hopeashampoolla? Vai onko muita vaihtoehtoja kuin värinpoisto? :)

merkkari

Moi! Ei lähde hopeashampoolla. Värin poistaminen riippuu siitä, kuinka se oranssi väri on hiuksiin alunperin tehty.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.