Virtuoosi Guy Tang Helsingissä

Hiusmaailmassa on ehkä pari kunnon staraa ja yksi heistä on Hollywoodissa asusteleva Guy Tang. Mielettömistä vaalennuksistaan ja upeista karkkiväreistään tunnettu miekkonen kävi vetämässä eilen Kulttuuritalolla KC Professionalin järjestämän Olaplex-shown ja täytyy sanoa, että olen valtavan inspiroitunut! Mukana Guylla oli neonväri-taikuri Rebecca Taylor sekä tatuointi/kemiannörtti -yhdistelmällään valloittanut Jordan Alexander. Seuraavassa parhaat palat illan säpinästä:

Sähköjäniksen lailla poukkoileva Guy viihdytti ja opetti kaksi tuntia uusia vaalennustekniikoita ja odotin koko yön aamun ensimmäistä asiakasta, joka ei tiennyt mihin inspispenkkiin joutuikaan! Aaivan sama haluaako tummaa tahi punaista, täältä pesee nyt vaalennusta! :D :D Karkkivärejäkin oli kiva katsella, kun ne tehdään uskomattomalla ammattitaidolla. Ehkä itsellä ei silti tällä hetkellä riitä kantti niiden kanssa läträilyyn - suutari pysyköön lestissään.

Että kiitos vain illasta, Guy, sait juuri uuden innokkaan seuraajan!

Meeri

Kommentit

Mariaa
Hömppätaivas

Ihania värejä! Nyt kun vielä päättäisi ennen seuraavaa kampaajakäyntiä mitä haluaa omiin hiuksiin. :D

merkkari

Oli kyllä ihan mielettömiä värejä! :)

Ruusunen (Ei varmistettu)

Itse myös eilen paikan päällä näytöstä seuranneena täytyy sanoa, että en ole varmaan koskaan ollut lyhyen kampaajaurani aikana näin inspiroitunut. Oli myös mahtava nähdä itse tähti niin rentona ja luonnollisena lavalla - illan aikana sai jopa ihan aidosti nauraa. :D Yleensä kun Suomessa hiusnäytöksissä on niin väkinäistä, että tulee melkein kiusaantunut olo. Mutta en millään malttaisi odottaa, että pääsee kokeilemaan tekniikoita asiakkaille.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.