Well, hello 2016!

2015 oli huikea. 2016 tulee olemaan vähintään yhtä antoisa!

Koska vuodenvaihde herättää minussa aina tarpeen pysähtyä ja miettiä mennyttä vuotta, aloin selailla eilen valokuvia. 2015 oli erittäin työpainotteinen. Bloggaaminen ei helpota asiaa, sillä "vapaa-aikakin" menee tietyllä tapaa töiden parissa. Hassua kyllä, samalla kun tajuan olleeni oikeastaan koko ajan töissä, olen myös pitänyt enemmän vapaata kuin koskaan. En ole yrittäjä, jota pitää patistaa kahdeksan tunnin työpäivän jälkeen kotiin tai pitämään edes pari päivää talvilomaa - ehei - lomaa on tullut pidettyä varmaan tuplaten! Siinä vain tuppaa käymään niin, että vaikka matkustaisi maapallon toiselle puolelle, työ seuraa perässä.

Ehkä ristiriitainen tilanne kreisien työtuntien puolesta puhuvien faktojen ja oman, melko levänneen ja leppoisan, olotilani välillä kiteytyy siihen, että vuonna 2015 sain olla niin onnekkaassa asemassa, etten kokenut työtäni työksi. Maailman voimille myös iso kiitos siitä, että suurempia vastoinkäymisiä ei viime vuonna tullut vastaan. Toki olen myös luonteeltani sellainen, että en vain yksinkertaisesti muista niitä huonoja juttuja kovin pitkään - viime vuonna kuitenkaan tuota äärimmäisen tehokasta itsensäsuojelumenetelmää ei onneksi juuri tarvittu.

Mutta tehokas ja samalla leppoisa vuosi 2016 - tämä jos jokin on tavoitteeni myös alkaneelle vuodelle.

Maisemarikas työvuoteni

Löysin myös intohimoni - kampaukset!

Tänään olen varannut itselleni aikaa asetella uomiinsa ajatuksia seuraavalle vuodelle. Muutama ajatus on muhinut takaraivossa jo pidempään, joten niihin tulette varmasti törmäämään yllättävänkin pian.

Hymyä ja iloa, isoja tavoitteita ja suloisia haaveita siis sinne ruutujen toisellekin puolelle! Me törmätään varmasti taas pian ;)

-Meeri

Kommentit

baanap (Ei varmistettu)

Hei! Paljon teillä maksaa noin suunnilleen kokopään raidoitus olkapäille ulottuviin hiuksiin? Minulla on melko ohuet hiukset.

merkkari

Moiks! Se on sellasta 160 luokkaa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.