Wella Ecaille Collection SS16

Muistatte varmaan viime syksynä villinneen kilpikonnankuorivärjäyksen? Myös ecaille-nimellä kutsuttu värjäystrendi yhdistelee tummaan tyveen upean eläväisiä vaaleita ja lämpimiä balayage-raitoja, jolloin lopputulos on vivahteikas ja luonnollinen. Pääsin ihastelemaan Wellan kevään Ecaille-näytöstä tiistaina ja kuinka sitä voikaan taas inspiroitua näkemästään! Wellan hauska ja sympaattinen Nordic team sai yli 20-henkisen mallikavalkadin näyttämään mielettömän upealta, kas näin:

Nuo kultalangalla tehdyt lettiviritykset tuovat hiuksiin ylellistä kreikkalaishenkeä ja pari menninkäishenkistä mallia puolestaan lämpöä ja luonnonläheisyyttä. Joukossa on myös muutama aivan hengästyttävän taitavasti tehty ecaille-värjäys. Vaikuttaisi menevän niin, että mitä luonnollisemmalta ja eläväisemmiltä hiukset näyttävät, sitä monimutkaisempi itse värjäys on! Ei auta kuin laittaa treenisuti heilumaan :D

Erikoismainintana pitää sanoa, että Wellan näytöksissä on nykyään aivan julmetun upeat meikit! Pari viime kertaa niitä ihasteltuani sain kuulla jälkeenpäin, että meikkipöydän takana on häärinyt Keiku Borgström, josta tuli välittömästi uusi idolini. Siinäpä on ammattilainen paikallaan!

Lempeää loppuviikkoa, ystävät!
-Meeri

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.