Wellan avainsanat syksyn hiustrendeihin

Vietin pari viikkoa sitten illan aina yhtä kauniin Turun Logomossa. Ihan ensi alkuun haluan vinkata, että mikäli et ole vielä käynyt syömässä jokivarren Tiirikkalassa, niin mene heti. Ilta hämärtyi kauniisti myös Logomon puolella, jossa Wella esitteli Nordic Teamin johdolla syksyn hiustrendejä.

Show oli aivan poikkeuksellisen dynaaminen ja ilo katsella, alkutarjoilut olivat aivat mielettömät! Jos sinulla on siis kampaajana mahdollisuus käydä Wellan näytöksissä tai koulutuksissa, niin vahva suositus tälle syksylle!

Wellan syksy koostuu valoista ja varjoista, koko väriskaalan käytöstä vaaleasta tummaan, tekstuurista ja käsityöstä sekä aimo annoksesta 70-lukua.

Bronde kaikessa kirjossaan, kahvi, karamelli, oliivi. Ronze ja vronde sekä savuiset sävyt. Ja ne pockets of light.

Näytöksessä esiteltiin pari uutta värisävyä, joiden kokeilua en malta odottaa! Olipas kerrassaan loistava näytös, kiitos.

-Meeri

Kommentit

Julia123 (Ei varmistettu)

Hei

ajattelin varata kampaajalle ajan (mielläni folkiin siis jos vaan vapaata löytyy:) ja pakko kysyä jo etukäteen, että mitä uskoisit hiuksilleni voitavan tehdä.. Olin kasvattanut omaa väriä tyvestä jo noin 10cm (pituuksissa blondi), jonka päälle vetäistiin epäonnistuneesti liian tumma väri, joka on myös liian punertava ja en nyt yhtään viihdy tässä värissä. Latva on ihan ok, jätettiin balayage tekniikalla vaaleammaksi mutta ei niin vaaleaksi kuin mitä se aluksi oli. Haussa siis oli tummempaa blondia. Pystyykö pelkkää tyveä vaalentamaan kokonaan että siitäkin tulisi astetta vaaleampi vai pitääkö raidoittaa? Ymmärrän, että on vaikea sanoa näkemättä hiuksia, mutta jos osaat jotakin arviota tehdä:)

Kommentoi