Ysäri villitsi Ruisrockin hiustrendeissä!

Nyt pitää nostaa isosti hattua tämän hetken nuorelle polvelle! Sen lisäksi, että olitte ottaneet tänä vuonna Ruissin omaksenne, teitte sen myös tyylillä. Pelottavimmatkin ysäritraumat nousivat pintaan, hämmästelivät hetken - ja haihtuivat sen jälkeen savuna ilmaan. Kylläpä ihmiset näytitte hyvältä!

Festarikansan ylivoimainen ykkössuosikki olivat ranskanletit, joita näkyi sadoittain. Joukkoon mahtui myös kaikki muut kuviteltavissa olevat lettiviritelmät pikkuleteistä (joita näkyi useita!) dinosaurus-lettiin ja pylpyröihin päättyvistä puolileteistä päänympärysletteihin. Karhunkorvat aka. Baby Spice -pylpyrät olivat toinen iso hitti, jotka nekin näyttivät hetken järkytyksen jälkeen aivan mahtavalta!

Kiitos, kaikki ihanat hiusmallit ja paahteinen Ruisrock! Ette petä koskaan <3

-Meeri

Kommentit

nansk

Oooooh mieletön tuo undercut tossa punaisessa fledassa! Näkeekö teillä noita paljon töissä? Harmi ettei itsellä ole niin  paksu tukka että viitsisi ohentaa entisestään...

Kyllä mulle tulee edelleen kylmät väreet (eikä hyvällä tavalla) noista "karhunkorvista". Brr. Toivottavasti menee nopeasti ohi.

Mikä on dinosaurusletti?

merkkari

Meidän omille asiakkaille ei kyllä olla hirveesti undercuttia leikattu, mut mitä oon kampaajien fb-ryhmässä seurannut, niin nousussa ovat!

Dinosaurusletti on sellainen tiukalta pohjalta nouseva myhkyräletti, joka menee otsalta niskaan ja latvaan, vähän kuin dinosauruksen selkäranka. Tuo kuva, joka on juuri ennen noita kolmea lettipäätyttöä ehkä selittää parhaiten :)

verbeliini
happy flow

ihastelin itsekin noita dinosauruslettejä ruississa!! näytti niiin kivoilta <3

merkkari

Niin näytti! Ainoo vaan, että taitaa vaatia aika paljon tukkaa, että saa noin näyttävän aikaiseksi.. itselle tulee vaan sellanen baby-versio :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Mitä kuvia! Etenkin neljänneksi ylimmäinen (pinnikampaus), todella tyylipuhdas ysärikuva, kun katsoo hiustyylejä ja jopa taustalla näkyviä ihmisiä! Onko kuva varmasti otettu viime viikonloppuna? ;)

merkkari

Haha, totta :D On reppua ja kreppiä!

Alohair
Alohair

Ihania hiuksia ja mahtavia kuvia!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.