Painoton ystävyys?

Jotenkin ei hotsita mitkään seuranhakuapit tai treffihommat. En nyt kaipaile mitään säätöjä. Olen saanut elämäni kuntoon kaikinpuolin, mutta jokin hankaa vielä vastaan, että ei edes haluaisi ihastua keheenkään romanttisessa mielessä.

Mutta, mutta. Olen sattumoisin mies. Mieshän tunnetusti ajattelee sepaluksen takaisella veitikallaan. Ystävyys vastakkaisen sukupuolen kanssa on turvattava vaikka naispuolisen parisuhteella, jumalattomalla välimatkalla tai jollain muulla kepulikonstilla ja aina nsinen saa olla varpaillaan, mitä se mies keksii….

Ymmärrän kyllä tämän naisen puolelta. Meitä kakslahkeisia riivaa jokin vimma, mikä ajaa joitain mitä ihmeellisempiin suorituksiin päämäärän saavuttamiseksi ja yksi ikävä kyllä on ”tekeytyä” vaan ystäväksi.

No miksi miesystävä ei riitä? Minkä vuoksi se on oltava nainen? Ja vielä sinkku? No siitä yksinkertaisesta syystä, että kaikkia muita on jo ystävänä. Heidän kanssaan on omat juttunsa ja sieltä saa omat näkökulmansa, mutta sinkkunainen olisi lähinnä sitä, minkä haluaisin joskus kohdata ihmisenä.

Ehkä naivina olen uskonut tämän olevan mahdollista, mutta jokaikinen kerta siihen tulee särö. Jos mille tahaansa muulle naispuoliselle ystävälle, jolla on suojana vaikka parisuhde, sanoisin vaikka, että onpa kiva tunne nähdä ja kokea kun nainen ejakuloi, niin se menee myötäiloksi. Sinkkunainen kalpenee, eikä pidä viikkoihin yhteyksiä tai muuta vastaavaa.

Tai jos sanon, että mitkä asiat minulle naisessa on tärkeitä ihmisenä, taas uppoaa ihon alle.

Minulla oli tälläinen sinkkunainen ystävänä, on yhä ystävä, mutta ei sinkku. Itseäni ehkä 10 vuotta nuorempi. Ehkä ikä toimi ”suojana” tai sitten sukupolvien välinen ero. Mutta nyt annan hälle mieluusti vähän kevyemmän roolin ystävänä, kun koettaa taiteilla uusperheen arkea.

Mietintämyssyyn jää nytten kysymys, että jäänkö vain sukupolveni ja puoleni väliinputoajaksi? No kuullostaa omaan korvaankin huvittavalta. Yksi havainto vaan matkan varrelta ja sillä siisti. Niillä mennään mitä on.

Rakennan seuraavaksi pukin, millä voin tehdä näppärästi yhdellä sahauksella monta klapia haloista. Siinä on hyvä samalla pohtia kaikkea uuttaa jännää. Ehkä pientä moottoripyöräreissua taas. 😃

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *