Aika näyttää paremmalta (ja juoda teetä)

Ihana meri

Noin neljä kuukautta jaksoin kasvattaa omaa väriä takaisin ja haaveilla vaaleista kutreista. Tällä hetkellä juurikasvua on vähän alle 10 senttiä ja vihaan niistä jokaista. Ehkä innostun joskus viemään projektin loppuun tai sitten en. Tuntui joka tapauksessa älyttömän hyvältä napata luonnontuotekaupasta mukaan tuttu kirkkaanpunainen hennajauhe.

Viime aikoina olen laittanut paljon vähemmän ruokaa kuin yleensä ja ne ruoat, joita olen kokkaillut, ovat olleet lähinnä simppeleitä pastoja ja keittoja. Välillä olen havahtunut epämääräiseen huimaukseen ja heikkoon oloon tajuten etten ole syönyt koko päivänä muuta kuin aamupalan. Tätä käy meikäläiselle aina toisinaan jos on paljon muistettavaa tai stressaan. Sitten vain syödään ja mieluiten epäterveellisesti ettei päivän kalorimäärä jää liian alhaiseksi. Olen yrittänyt herätellä syksyn liikuntainnostusta uudelleen ja viime viikolla kävinkin kertaalleen uimassa, sekä lenkillä. Eiköhän tästä vielä hyvä tuu...

Onnellisuus alkaa siitä kun yo-kokeiden loppu häämöttää edessä. On jopa hassua, miten isot paineet kokeisiin latautuu ja kuinka ne sitten ovat hujauksessa ohi. 

Viikonloppuna tapahtunutta: missasin lemppariartistin keikan koska en ostanut lippua ajoissa (myivät loppuun, eikä ihme). Ryntäsin viittä vaille yhdeksän ostamaan kaljaa ja lisäsin sen myötä merkintöjä velkakirjaan. Kirjastossa oli vihdoin vapaana Haruki Murakamin novellikokoelma Miehiä ilman naisia ja lainasin sen. Kirjoitin kaksi uutta runoa. Väittelin saunassa vähemmistöjen oikeuksista. Pyörin lumihangessa ja pidin siitä. Ajelimme autolla ja kuuntelimme musiikkia liian kovalla. Hukkasin pyörän renkaasta tehdyn korvakorun, joka löytyi seuraavana päivänä. Etsiskelin sopivaa taidetta tulevan kodin seinälle; haluan sinne ainakin jonkun feministisen ja sävyltään iloisen printin. Frances Cannon on vahva ehdokas.

Maanantaina tapahtunutta: ostin lakritsiteetä, hiusvärin ja kulmakynän, jolla saan kulmistani sen näköiset että oikeasti tekisinkin niille jotain. Tilillä on tällä hetkellä varmaan 10€, koska olen ostanut hirveitä määriä teetä ja lainannut rahaa kavereille. Tee ei kaduta koska ihanaa kun on monta vaihtoehtoa, mutta kaverit olisivat kyllä voineet maksaa joskus itsekin. Onneksi torstaina on tilipäivä. 

Soittolista

Mike Will Made-It, Miley Cyrus, Wiz Khalifa, Juicy J - 23

Patti Smith - Dream of Life, Because the Night, People Have the Power, Gloria: In Excelsis Deo

Katy Perry - koko tuotanto

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.