Tänään minut iloiseksi teki...

Ihana meri

Keksiviikon kunniaksi pari kivaa asiaa!

Smoothie. Veljeni sai joskus kummitädiltäni lahjaksi smoothiekoneen, joka tekee smuudin kätevästi suoraan pulloon. Koneen lojuttua puoli vuotta veljeni kaapissa, hain sen itselleni ja kone on kyllä aivan ihana vaikkei esimerkiksi kovia pähkinöitä pystykään työstämään. Koitan huolehtia joka päivä riittävästä hedelmien, marjojen ja vihannesten saannista ja juotavassa muodossa uppoavat nämä kaikki kyllä helpoiten. Tänään sörsseliin päätyi porkkana, banaani, tyrnejä, mustaherukkaa, riisimaitoa ja pinaattia. 

Lapset! Käyn kaksi kertaa viikossa pitämässä judoseuran lapsille lapsiparkkia huoltajiensa ollessa treeneissä. Ryhmässä on pari (tai okei, aika monta :D) rasavilliä tapausta ja siinä saa kyllä käyttää luovuuttaan kun miettii miten melutasoa saisi hieman pienemmäksi... lapset ovat kuitenkin myös todella fiksuja ja heidän suustaan kuulee monesti sellaisia sanoja, jotka tekisi mieli äänittää koko maailmalle. Lasten kanssa voi myös turvallisesti taantua itse ja pelleillä menemään. Pelkkää lovee, jos ei vielä tullut selväksi niin rakastan lapsia <3

Löysin uuden suomalaisen bändin. Itä-Hollola Installaatio. Ehtaa suomimusaa, kuulostaa siltä että on alettu rämpyttää vähän kitaraa frendin ullakolla ja vetäisty sanat omasta päiväkirjasta. Eli just hyvältä.

Syksyn väriloisto.

Tyrnihauduke. Meillä on mökillä pari tyrnipensasta ja suvun epävirallisena terveysintoilijana saan muilta sukulaisilta juurikin tyrnin lehtien kaltaisia lähetyksiä.

Ystävän tarjoama maitosuklaa pimeässä kaupan pihassa. Maitosuklaa, jogurttitäytteellä, mikä syntinen nautinto.

Päivän viisas:

muistat varmaan 

kun näit vain eri sävyjä harmaan

sanoit pian on liian pimeetä 

tuu auta mut pois täältä

ja nyt kun mä oon siinä samassa kuopassa

toteet etten tarpeeks syvällä

mut sä oot onnellinen ja sul on kaikki hyvin

ei mitään hätää, ei tarvii edes yrittää

ymmärtää ihmistä

(Itä-Hollola Installaatio - Mut sä oot onnellinen)

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.