Kukkien kulta-aika

En tiedä teistä, mutta minä olen korviani myöten hurahtanu kukkiin. Kaikenlaisiin – pieniin ja suuriin, leikkoihin ja kestoihin, kukkiviin ja ikivihreisiin.. en tunnu saavan tarpeekseni kasvien maailmasta ja onneksi ei tarvikkaan. On kutkuttavaa istuttaa uusia huonekasveja tai asetella upeaakin upeampia kukkia maljakoihin – kukat luovat pehmeää tunnelmaa niin kotiin kuin mieleenkin ja kaiken lisäksi puhdistavat huoneilmaa. Ei siis parempia ystäviä voisi ollakaan!

2016-10-18 01.11.19 1~2.jpg

Itse pidän valtavasti ikivihreiden kasvun seuraamisesta. On tyydyttävää ja jännittävää nähdä uusien lehtien aukeavan tai kukkien puhkeavan täyteen loistoonsa. Kun kasveilleen antaa hieman rakkautta, ne kyllä antavat jotain takaisinki. Hellivät sielua ja raikastavat kotia.

2016-10-08 01.12.17 1~2~2~2~2.jpg

Kaikkien meidän plant lovereiden onneksi viherkasvit pitävät pintaansa sisustuksen saralla – viimeksi ilahduin Susanna Vennon ja Riikka Kantinkosken Green Home Bookista (yksi kauneimmista kirjoista ikinä) sekä Wild Things -kukkakaupasta (ihanimmat perjantaipuskat ja villiorkideat).

2016-09-14 02.28.19 1~2~2.jpg

Rakastetaan kukkia ja itseämme. Olet ansainnut kimpun tai kaksi. <3

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *