Nyt on lähtö

Tämä postaus on jäähyväiset Lilylle. Vanhat postaukset kommentteineen on nyt (viimein!) viety Ihme ituhipin uuteen osoitteeseen, ihmeituhippi.com, ja uuteen osoitteeseen alkaa myös ilmestyä uutta sisältöä viikoittain. Uudessa osoitteessa ulkoasu on uusittu ja blogin käytettävyyden tulisi olla parempi. Postauksia voi lukea mielenkiinnonkohteiden mukaan aihealueittain ja blogiin on kerätty listat esim. parhaista blogissa aikojen saatossa jaetuista vinkeistä joilla pääsee tuumasta toimeen, sekä lista linkeistä jotka helpottavat vastuullisempaa ja kestävämpä elämäntapaa. Blogia voi ihan normaalisti seurata myöskin Facebook sivusta tykkäämällä, Instagramin välityksellä, bloglovinissa tai osoitteen blogit.fi kautta.

Edellisestä postauksesta on kulunut enemmänkin kuin vain hetken verran aikaa. Aika on kulunut kuin siivillä, ja viimeinen kuukausi myöskin blogin siirtämiseen oman domainin alle. Lily on ollut mahtava yhteisö, jossa olen saanut käydä lukijoiden ja muiden bloggajien kanssa mahtavia keskusteluja vaikka mistä aiheista. Jossain vaiheessa pitää kuitenkin mennä eteenpäin. En ole suuri uudistuneen Lilyn fani. -En vieläkään ihmettelystä huolimatta koe saavani käyttöön selkeitä näkymiä, ja mielestäni blogien seuraaminen, lukeminen ja löytäminen on muuttunut aiempaa huomattavasti hankalammaksi. Bloggaamisessa kyse ei ole ainoastaan edes kirjoittamisesta itsestään, vaan sosiaalinen puoli on vähintään yhtä merkittävä. Koen että on aika muutokselle.

Tämän lisäksi en ole viime aikoina Lilyssä kokenut olevani tarpeeksi kontrollissa tuottamastani sisällöstä. Koen sen ikäväksi että Lily mainostaa tekstin keskellä, ja vielä karummaksi sen, että kun aihepiirini tuppaa olemaan luokkaa ”osta vain tarpeeseen, älä kuluta kuluttamisen ilosta”, lopputuloksena keskellä tekstiäni vilkkuu Stockan hullujen päivien tai milloin minkäkin mammuttialennuspäivien mainos, joka julistaa täysin päinvastaista sanomaa. Lilyssä minulla ole mitään keinoa vaikuttaa mainonnan laatuun.

Tämän lisäksi, koska kyseessä on kirjoittajalle ilmainen Lilyn omistama alusta, tuotan sisältöä jota ainakin jotkut ihmiset haluavat lukea. Ellen tee itsenäisesti kaupallisia yhteistöitä, tuottamani sisällön taloudellinen hyöty menee mainosten myyjälle, eli ei minulle vaan A-lehdille. Tietenkin kuvio on ymmärrettävä ja toimii paremmin kuin hyvin aloittelevalle bloggaajalle joka haluaa siistin näköisen alustan jolla pääsee ripeästi alkuun, jossa on tiivis yhteisö, lukijoita on helpompi saavuttaa ja jossa käyttäjätuki vastaa kysymyksiin ongelmatilanteissa ihanan nopeasti.

Uudistunut Lily ei nyt tappanut, mutta huomattavasti heikensi motivaatiotani ja intoani julkaisemiseen, joskaan ei siitäkään kaikkea voi syyttää. Kesä on ollut elämässäni kiireinen, eikä aikaa lomailulle jäänyt, joten vaikka blogi pyöri mielen päällä että haluaisin tehdä ja luonnostelin postauksia varastoon, en vain ihan rehellisesti ehtinyt julkaisemaan. Maaliskuussa kirjoitin siitä, että itselleen pitäisi olla armollisempi, koska jos kaikkeen ei veny, niin sitten ei vaan veny ja se on normaali osa elämää joka täytyy hyväksyä. Uskon kuitenkin että uudet tuulet tekevät hyvää niin itselleni kuin Ihme ituhipillekin.

Lily, so long and thanks for all the fish! Ja iso kiitos kaikille Lilyläisille jotka ovat blogia jaksaneet lukea <3

Ihmeituhipin pohdintoja ja seikkailuja voi seurata jatkossa seuraavissa osoitteissa: ihmeituhippi.com, Facebook, Instagram, blogit.fi ja bloglovin

Suurella lämmöllä,

Anna 

Kuvat: Saumya Tyagi

hyvinvointi hyva-olo vastuullisuus trendit
Kommentit (1)
  1. Kiitos yhteisistä vuosista Lilyssä. Meistä on ollut ihanaa, että olet ollut osa Lilyä, ja on tietenkin haikeaa päästää sinut lähtemään. Jos haluat antaa tarkempaa palautetta Lilystä, voit tehdä sen osoitteeseen toimitus.trendi@a-lehdet.fi, jotta voimme kehittää alustaa. 🙂

    Olet tietenkin myös aina tervetullut takaisin Lilyyn, mikäli ikävä iskee <3

    Ihanaa syksyä sinulle!

    Terkuin,
    Trendin ja Lilyn toimitus

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *