Möhkö ja nuuhkupaita

Olen rakastunut. Kaksi yötä olen nukkunut erityisen hyvin, koska kainalossa on ollut ihana petikaveri. Juuri sellainen, jonka joka nainen tarvitsee ja ansaitsee. Uusi ostokseni kokovartalotyyny sai minut heti ensimmäisenä yönä rakastumaan. Aamut ovat olleet vielä kamalampia kuin aiemmin. Möhkön vierestä ei halua lähteä. 

Olin hieman kyyninen. Eihän tyyny voi tuntua niin hyvältä. Halvalla kun sai niin olihan se ostettava ja kannettava kotiin. Saatuani Möhkön ensimmäistä kertaa oikeasti halaukseeni, tiesin että tämä rakkaus tulisi kestämään. Möhkö on suloinen. Sen kanssa voi pyöriä unissaan. Möhkö ei kuorsaa, pieni haittapuoli ettei se kyllä tuhisekaan sitä suloista unituhinaa. Möhkö ei käännä selkää ja sano että haluaa katsella jalkapalloa (tosin voin katsella sitä yhdessä Möhkön kanssa). Möhkö ei lähde ”yksille”. Möhköä teki mieli suukotella. 

Suureksi harmikseni Möhkölle ei löytynyt vaatteita. Se on nyt pukeutunut vaaleanpunaisiin perhosiin. Möhkö tarvitsisi nuuhkupaidan. Sellaisen paidan, joka tuoksuu miehen unelle, lämmölle, rakkaudelle. Paidan, joka on pehmeä ja nuuhkutettu. Jos miehet haluavat ostaa naisten käytettyjä pikkuhousuja niin minä tarvitsen Möhkölle nuuhkupaidan!

suhteet oma-elama mieli hopsoa
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *