Silkkinen neulesolmio + solmioklipsu

Kauluspaita päällä käppäily ilman mitään kaulan ympärille kiedottavaa rupesi jostain syystä tuntumaan oudolta, joten päätin ensimmäistä kertaa ikinä vapaaehtoisesti ruveta käyttämään solmiota. Halusin välttää sekä virallista että karvaista lookkia, joten katse kääntyi silkkisiin neulesolmioihin.

Herrainpukimolta löytyy Italiassa teetettyjä 100% silkkisiä neulesolmioita monissa eri väreissä. Koska musta toimii aina, päätin aloittaa sillä. Neule on suht isoreikäistä, joten paita, rintakarvat tai mitä ikinä haluaakaan esitellä, näkyvät selvästi läpi. Naama ei vielä ole sulanut tähän featureen, vaikka palautetta tulikin, että noin juustoinen kraka pitää heti palauttaa 😀

IMG_5002_lr4-2.jpg

Baari-illan aikana meinasin dipata krakaa olueen, safkaan, vessan lavuaariin ja ties mihin. Kravattia sai aina olla pitelemässä ja varomassa, joten lähdin etsimään solmioneulaa. Kärsimättömänä kolusin Tampereen kivijalat läpi. Koruliikkeissä ei ollut halbbiksia tarjolla, vaan hinnat olivat pienestä pellinpalasta alkaen 90€. Onneksi Dressmann lopulta pelasti kiinalaisilla halpatuontineuloillaan.

IMG_5003_lr4-2.jpg

Villit huhut kertovat, että tollasen klipsun leveys kuuluis olla n. 3/4 krakan leveydestä, ja aika lähelle päästiin tällä kertaa. Klipsun korkeutta en osaa arvioida, mutta kokeilemalla löytynee paikka, joka ei näytä olevan liian ylhäällä tai alhaalla. Vähemmän läpinäkyvää lookkia saa aikaan pitämällä krakan häntäpäätä myös paidan päällä. Kuvissa se on sullottuna napinlävestä sisäpuolelle.

IMG_5004_lr4.jpg

IMG_5007_lr4.jpg

 

Täytyy katsoa miten pitkään tuo pysyy tallella. Jousessa oli jonkin verran poweria, joten toivottavasti ei joka illan jälkeen tarvitse asioida ostamassa uutta. Virallisemmissa tilaisuuksissa käytän valkokultaista napinlävessä kiinni olevaa ketjua, joka pysyy kyydissä varmasti.

 

muoti trendit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *