Joulun toivotuimmat

Tänä vuonna ollaan keskitytty joululahjojen ostossa tarpeellisuuteen. Tuntuu, että joka joulu tulee tuhlailtua rahoja turhuuksiin ja joululahjatoiveista päällimmäiset jääkin helposti hankkimatta. Meillä on tapana ostaa toisillemme useammat lahjat, ainakin nyt kun toiveita on riittänyt puolin ja toisin.

Joulufiilistelyt on päivä päivältä vain lisääntyneet! Eilen koristeltiin edellispäivänä haettu kuusi joululauluja kuunnellen. Pääsin myös paketoimaan yhden erityisen paketin 3v tytölle. Osallistuin ensimmäistä kertaa Joulupuu-lahjakeräykseen, josta tuli niin hyvä fiilis kun tietää, että pystyi antamaan jollekin pienelle tytölle jouluksi edes yhden lahjan.

JOULUPUU-LAHJAKERÄYS

Oman jouluhössötyksen keskellä ei aina tule miettineeksi, ettei joulu ole kaikille niin mukavaa aikaa. Joillakin ei ole varaa yhteenkään lahjaan tai joulupöydän ruokiin. Joulupuu-keräyksen lahjat menevät kaupungin lastensuojelun ja erityisen tuen piirissä oleville lapsille. Lapsia on kuntien ja kaupunkien lastensuojelun asiakkaina maanlaajuisesti kymmeniä tuhansia. Mun mielestä on ihanaa miten eri asemassa olevat lapset saavat myös mahdollisuuden viettää joulua ja saada lahjoja meidän muiden avulla! Avun antaminen voi olla meille todella pieni teko ja se merkitsee jollekin toiselle äärimmäisen paljon.

OMAT JOULULAHJATOIVEENI

Oloasu

Rakastan olla oloasuissa iltaisin ja kotipäivinä. Myös mökillä tulee vietettyä suurin osa ajasta mukavissa vaatteissa. Mulle on ollut vaatteissa aina tärkeää ulkonäön lisäksi mukavuus. En vaan omista kun tasan yhden velour-asun tällä hetkellä :D. Ihmettelen kyllä miten se on edes mahdollista, mutta ehkä tänä vuonna joululahjapaketista tulee college- tai neuleoloasu? Ainakin tämä on mun ykkösjoululahjatoive!

Myös kimono olisi varmasti kovalla käytöllä. Mulla ei ole tällä hetkellä mitään kylpy- tai aamutakkia ja jotenkin olen viimeaikoina ihastunut etenkin kimonoihin.

Urheiluvaatteet

Urheiluvaatteet on ollut pidempään jo ostoslistallani, mutta olen todella huono ostamaan niitä. Päätän aina käyttää rahaa mieluummin itselle niitä tärkeämpiin juttuihin. Toki ne olisivat silti kovalla käytöllä kotona treenatessa,lenkillä ja viikoittain agilityssä. Röhnisch- urheiluvaatteet on ollut mun makuun yksiä kauneimpia ja laadukkaan sekä mukavan oloisia.

Keramiikka

Me ollaan pikkuhiljaa uusittu astioita ja vielä pitäisi hankkia erilaisia tarjoiluastioita. Joskus vaihdetaan myös lautaset kokonaan, mutta sen aika ei ole vielä. Oon rakastunut kovin vähän epäsymmetrisiin astioihin, joiden pinnassa on pieniä pisteitä tai tummempia väriyksityiskohtia (esimerkiksi kulhon reunassa). Ostettiinkin muutamat kahvikupit jo, mutta paljon on hankkimatta. Musta tuntuu ettei astioita ole ikinä liikaa :D.

Myös ottimia pitäisi ostaa lisää. Nyt meillä on todella suppea valikoima aterimia ja ottimia. Haluaisin niiden olevan myös kauniimmat. Näitä on onneksi hyvä ostella pikkuhiljaa.

Hajuvesi

Oon todella vaativa hajuveden suhteen. Tykkään itse aavistuksen makeahkoista naisekkaista tuoksuista, joissa ei ole sitruksen kirpsakkuutta tai mitään överikarkkista tuoksua. Pitkän etsimisen jälkeen löysin Karl Lagerfeldin Fleur de pecher -hajuveden. Se taisi loppua syksyn puolella, toivottavasti siis tontut on kuulleet hartaan toiveeni <3.

Tietokonelaukku

Tietokonelaukku olisi hyvinkin tarpeellinen! Nyt mulla on ollut käytössä joku ikivanha laukku ja tilalle olisi kiva saada/ ostaa joku hieman  tyylikkäämpi…Tietokoneen vaihtokin on nyt ajankohtainen ja todennäköisesti tämä Asus vaihtuu Applen Mac Bookkiin jonkun ajan päästä.

Ihanaa loppuviikkoa!

-Iida

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *