JEFFREE STAR BRUSH COLLECTION TESTISSÄ

Otin itselleni testiin  Jeffree Star Brush Collectionin ja odotin siveltimiltä todella paljon. Tilasinkin ne heti, kun tämä setti Morphen sivuille ilmestyi. Hintakaan ei ollut paljoa 54€  eikä päälle tullut edes postimaksuja!!

Setti tuli lähipostiin noin viikon kuluttua ja innolla heti testattiin. Settiin kuuluu kaunis pussi siveltimille sekä 7 erilaista sivellintä.

Ulkonäkö supeissa on hohtavan vaaleanpunainen sekä muotoilu on moderni. On muuten todella mukavat kädessä ja meikkiä on helppo työstää!

Kuvassa siveltimet JS1 JS2 sekä edessä JS3

Eniten käyttöön ovat päässeet meikkivoidesivellin JS1. Meikkivoide levittyy todell kevyesti ja sivellin on todella pehmeän tuntuinen iholla. Olen oikeastaan jättänyt meikkisienen kokonaan pois, sillä tällä sudilla saa todella tasaisen lopputuloksen.

Toinen suosikki on ehdottomasti puuterille sekä viimeistelylle tarkoitettu JS2 sivellin. Kuten edellisessäkin sudissa, tämä on myös äärettömän pehmeä sekä puuterin saa aseteltua kasvoille hyvin kevyesti sekä tällä saa hyvin levitettyä esim beikkauksen koko kasvoille.

JS3 sivellin on jäänyt itsellä vähemmälle käytölle, mutta on oikein näppärä esimerkiksi peitevärin levitykseen tai kevyeen contouriin. Itse käytän JS1 sivellintä myös peitevärin leivittämiseen.

 JS4 on häivyttämiseen todella hyvä sekä highlightin laittoon. Sivellin

Vasemmalla JS6. JS5, JS4 sekä JS7

on erittäin hienojakoinen sekä ei ole ollenkaan niin jämäkkä, kuin ylhäällä olevat.

JS6 sekä JS5 ovat jääneet todella vähäiselle käytölle.JS6 siveltimellä saa hyvin pakattua väriä, mutta JS5 on mielestäni kömpelön iso luomivärin häivyttämiselle. Sekä näistä sudeista irtoo levittäessä karvaa ja meikin joutuu myöhemmin korjaamaan toisella siveltimellä. Näitä en siis hehkuta niin paljoa.

Viimeisenä mutta ei todellakaan vähäisempänä JS7 sivellin, joka on kulmakarvasivellin. Sivellin on todella jämäkkä ja ohut joten sillä pystyy tekemään hyvin yksityiskohtia sekä saa aikaan todella tarkkaa jälkeä. Siveltimen toisessa päässä on kulmakarvaharja, joka on todella näppärä lookin viimeistelyyn.

Tässä mun arvostelut ja mielipiteet Jeffree Starin sudeista! Toivottavasti tästä oli apua mikäli mietit setin ostoa. Morphen sivuilta onneksi pystyy ostamaan näitä myös yksittäin, mikäli haluaa vain muutaman siveltimen itselleen.

Setti myytiin nopeasti loppuun, mutta nyt niitä löytyy taas lisää osoitteesta https://eu.morphe.com/pages/search-results-page?q=jeffree+star+brush . Sivuilta löytyy myös meikkisieniä, jotka tilaan itselleni heti seuraavaksi kokeiluun!

Piditkö ensimmäisestä postauksestani? Kommentoi alle ja kerro mitä tykkäsit!

Iida

kauneus meikki testit suosittelen
Kommentit (1)
  1. Jeffree Star Meikit | Susi Uutiset
    17.4.2020, 00:47

    […] JEFFREE STAR BRUSH COLLECTION TESTISSÄ – Iidaanniina | Lily – Otin itselleni testiin Jeffree Star Brush Collectionin ja odotin siveltimiltä todella paljon.Tilasinkin ne heti, kun tämä setti Morphen sivuille ilmestyi. Hintakaan ei ollut paljoa 54€ eikä päälle tullut edes postimaksuja!! Setti tuli lähipostiin noin viikon kuluttua ja innolla heti testattiin. […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *