tavaroiden läpikäynnistä. hyvä vai huono?

Aa että! Tiiättekö, miten välistä jotkut olemattomat, mitättömät asiat käypi vähän hermon päälle. Oikeesti mitättömät.
Sanotaan, että elämässä on suurempiakin asioita. Tottahan se on, enkä todellakaan vähättele, mutta kun mun elämässä nää on välillä niitä kaikkein suurimpia. Kun sille päälle satun. Nyt satuin.

Itehän oon yleensä ihminen, joka kääntää asiat sitten jollain tavalla positiiviseksi.
No, tää ei nyt käänny. Tätä on nyt jatkunut sen verran kauan. Tykkään siivoilla kaappeja, turhia sisustustavaroita, vaatteita, no siis vähän kaikkea pois. Kun sille päälle satun. Nyt viikonloppuna taas kattelin turhia, joutavia juttuja. Mulla on edellisestä ”sisustussuhteesta” niitä maalaisromanttisia juttuja. Mitkä ei sitten kiinnosta enää ja haluan eroon. En vaan onnistu pääsemään niistä. Liikaa hintaa tai jotain ja kun toisaalta en ihan ilmasiksikaan haluais antaa, vaikka eroon niistä haluan. Sitten kun oisin antamassa niitä ilmasiks, niin sitten ne taas kiinnostaa. En vaan haluis laittaa niitä kaappiinkaan, kun en myöskään tykkää säilöä kaapissa. Aattelen, että jos se joutaa kaappiin niin minä en sitä sillon tarvii. Tuskin ihastun enää koskaan uudestaan, kun otan ne kaapista ulos. 

Eikö oo kumma ja voitte kuvitella, että näitten ajatuksien myötä, käyn jopa itteni hermoille. Jospa vaan luovun niistä. Ilmaseksi. On mulla muutakin mietittävää. Tää nyt vaan taas päällimmäisenä.

Vähä niinku seurustellaan, mutta sattuu niin, että erotaan, koska ehkä ihastutaan uuteen, mutta sit nähdään vanha kumppani uuden puolison kanssa, niin alkaakin kiinnostaa uudestaan. Ehkä. Näin oon kuullut, että ehkä alussa se semmonen pieni mustasukkasuus kuitenkin tulee. Menee ohi, koska on onnellinen uuden kanssa. Niinku minunkin sisustusjutut. Vai alkaako maalaisromanttisuus kuitenkin kiinnostaa, joskus?

Nyt on alkanut viime vuosina kiinnostaa tosi paljon skandinaavinen, minimalistinen, valkea, musta, mahollisimman yksinkertainen sisustus. Moderni. Kuitenkin niillä ihanilla väripilkuilla. Sitä toteutan nyt. Pikkuhiljaa. Silleen, että tää ei alkais kyllästyttää ja sitten haluisin taas näistä jutuista eroon. Instagramissa kattelen aivan mielettömiä sisustajia ja heidän tilejä, joista inspiroidun. Mutta niin, ei ne maalaisromanttiset sisustusjutut sitten sovi millään enää. Yritin, mutta ei miellytä.

Kysymys heräsikin ja mielenkiinnolla kysyn, että mitä teette sellasille tavaroille, mistä haluatte eroon, mutta haluaisitte ehkä hieman rahaakin niistä?

Mielessä myös kierrätys! Minusta ei oo huono juttu, että käy kaappeja läpi ja kierrättää. Kierrättäminen on kiva ja itekin kierrätän, mutta joistakin jutuista vaan haluis muutaman euron kun niistä on itekin maksanut, jopa hieman enemmän. Ehkä mun pitäis harventaa tätä läpikäyntiä, niin ei kävis näin, että ne lojuu sitten kassissa lattialla.

Ja koska aloitin tän blogin, purin tämän ajatuksen tänne. Näin säästyy mun aviomies näiltä turhanpäiväisiltä valituksilta. Säilyy mullakin avioliitto ja rauha asunnossa. Ja tavarat ikean säkissä, odottamassa hakijaansa.

 

    ♥: J

Kommentit (2)
  1. Tuo on totta, että väistämättä kaappien perälle kertyy tavaraa, jota ei enää halua nähdä omassa sisustuksessa. Itse olen kokenut toimivaksi paikalliset Facebook-kirpputoripalstat. Huonekalujen kohdalla on toiminut hyvin. Jos tuotteet eivät mene kaupaksi olen vienyt ne paikkaan, joka jakaa käyttötavaraa ja vaatteita työttömille yms. Paikassa myös kunnostetaan esineitä ja jaetaan sitten eteenpäin. Usein pitäisi vain luopua tavaroista nopeammin, koska jos on ihan rehellinen itselleen, niin tavaran säilyttäminen on yleensä ihan turhaa. Poissa silmistä, poissa mielestä.

    1. Kiitos kommentistasi!

      Ihana idea, että jaetaan työttömille tai niin sanotusti vähäosaisille. Sanotaanko se niin. Ehkä etin itekin sellaisen niin saa aikaan myös hyvää ja itsellekin jää parempi mieli! Kiva kuulla, että sulla toiminut nuo fb kirpparit 🙂 pitäisi tosiaan oppia laittamaan tavarat nopeammin pois!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *