Kun kaikki muuttuu kerralla

kaikkimuuttuu.001.png

 

Huomenna alkavat työt. Lapsi aloittaa samana päivänä isompien lasten ryhmässä päiväkodissa. Jännittää, hermostuttaa, pukkaa jopa paniikin poikasta. Sekä oman että lapsen pärjäämisen vuoksi. 

Ohitse ovat välivuodet, opiskelutaipale ja lapsen kanssa kotona vietetty aika, kaikki tyynni.

Edessä on ennalta määrittelemättömän pitkä aika uudenlaista oppimista, työminuuteen kasvamista ja vaaditunkokoisiin saappaisiin astumista. Varmasti rankkaa, ajoittain kuormittavaa ja stressaavaa, mutta toivottavasti myös antoisaa, kasvattavaa ja onnistumisen iloa tuovaa työarkea.

Ja tietysti perhe-elämän, partio- ja liikuntaharrastusten sekä ystävyyssuhteiden ja aviomiehen kanssa vietettävän ajan sovittelemista palettiin.

—-

Ja jottei kaikki mullistuisi vähitellen, lempeässä tahdissa, blogikin muuttaa.

Periaatteessa omilleen, mutta kenties kuvioon liittyy aikanaan yhteisö, jonka muodostavat kavereiksi ja ystäviksi muodostuneet tyypit, jotka haluavat kukin tehdä omanlaistaan juttua. 

Itse haluan voida kirjoittaa ajoittain kauniista ja ajoittain raskaista jutuista, ilman eri kerroksien väkeä, pallohämmennystä, ainakin enimmäkseen yhteiskuntavastuuta pohtien, vapaassa tahdissa ja sitä mukaan, kuin uudenlainen arkeni sen sallii. Vahtaamatta kävijälukuja.

Blogi siirtyy sivutoimisesta ansaintatavasta nyt lopullisesti harrastukseksi; Aktiiviseksi ja rakkaaksi sellaiseksi – mutta harrastukseksi yhtä kaikki. Vaikkei se ole aikoihin mitään tuottanut tälläkään hetkellä. Saattaa blogissa toki joskus jokin yhteistyökuvio tai ”hyväntekeväisyystyö” olla muiden vinkkien ja suositusten lomassa, mutta varsin harvakseltaan.

—-

Mietin tulevaan arkihässäkkään tuijottaessani, lopettaako bloggaamisen kokonaan, mutten osaa. Haluan jättää jäljen elämämme seikkailuista, kriiseistä, kasvusta, iloista, juhlista, onnistumisesta ja kohtaamisista jatkossakin jonnekin.

Ja toisekseen olisi lähes mahdotonta sanoa hyvästit niille, jotka blogia seuraavat uskollisesti. Voin täysin rehellisesti sanoa, että jokainen kommentti, tykkäys ja some-jako on tuonut iloa sekä luonut nähdyksi ja kuulluksi tulemisen tunnetta.

Toivon tosissani, että pysytte linjoilla jatkossakin!
 

—-

 Seuratkaa Norppalan porukkaa siis jatkossa: 

Suoraan blogikodin / wordpressin puolelta: 
http://ilmansinuaolenlyijya.blogikoti.fi FACEBOOKISSA: https://www.facebook.com/Ilmansinuaolenlyijya Instagramissa: https://instagram.com/phocahispida/
 

Kun saan Bloglovin’in ylläpidolta uuden postausvirran toimivan osoitteen, jaan sen sitten blogissa ja facebookissa. Jos seuraat jo blogia sitä kautta, älä huoli, kaikki säilyy seuraajien näkökulmasta ennallaan yhdellä klikkauksella. 

 

 

suhteet ystavat-ja-perhe raha
Kommentit (7)
  1. Hei ihanaa uutta kaikkea! <3 Toivottavasti nähdään sua täälläkin vierailemassa ja kommentoimassa! 🙂

  2. Vitsit miten hienoa ollakaan kaikenlaisen uuden alussa. Oon aivan innoissani sun puolesta tämän uuden elämänvaiheen aloittamisesta! Itsellä kun tätä välitilassa lillumista on edessä vielä pari-kolme vuotta, niin on hauskaa seurata ”maaliin päässeiden” uusia tuulia. Onneksi sun uudet blogipostaukset ilmestyy Facebook-feediini niin blogin seuraaminen sujuu helposti jatkossakin. Onnea kaikesta <3

    1. Välitiloissakin tapahtuu ihania asioita ja mulla nyt tuppaa olemaan aina jokin projekti meineillään. Vaikka sitten mökki tai asunnonvaihto – tuskin siis ihan perille päästään koskaan. 

      Facebook-feedistä tulee kyllä mullakin klikkailtua melkeinpä eniten postauksia auki, se on kätsää!

      Kiitos. <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *