Kahdeksan vuotta ja kolme vuotta

Kahdeksan vuotta yhdessä ja kolme vuotta naimisissa. Lähes kolmasosa elämästä ja koko aikuisikä siis. Aika hurjaa.

Tänään olemme viettäneet hääpäivää sängyssä löhöillen, illanistujaisia varten kokkaillen ja nyt illalla sisarusten sekä muutaman kaverin kanssa minihampurilaisia ja glögijuustokakkua syöden.

Skumppaa, kolaa ja vähän viiniä. Musiikin vuorotellen valitsemista ja lautapelejä. Joululahjaksi saadut bilevalot vilkkuen ja kissat syleissä kiertäen. (Instassa kuvia ruoista ja valoista.) 

Ilotulitusten ihailua seiskakerroksen tarjoamista näkymistä nauttien ja aamuyöhön asti pelaten. Eräät etelän lämpöön suuntaavat onnekkaat nimittäin kaipaavat lentokenttäkyyntiä, jonka tarjoava mies kaipaa valvomisseuraa. 

Ei siis mitään ihmeellisiä hääpäivärientoja hotelleineen, lahjoineen, matkoineen tai ravintolaillallisineen. Mutta näin on justiinsa hyvä. Hääpäivän ja avioliiton osalta.

 

Kommentit

ElluS (Ei varmistettu)

Onpa hauska kissamekko :) Minihampparit ja viini kuulostaa niin hyvältä yhdistelmältä. Harmi, että missasin illanistujaiset tän välimatkan takia. Ja mulla on oikeasti vielä vapaa ilta. Toivottavasti teillä on hauskaa munkin edestä.

phocahispida

Kissamekko on kyllä ihan lemppareitani. 

Harmi ettet päässyt, mutta meillä on edelleen sulle punaviinitarjous edelleen aina auki ja kyllä siihen kokataankin tarvittaessa jotain kaveriksi! 

Hyvää uutta vuotta! :)

minocat (Ei varmistettu)

Hei mistä tuo ihana kissamekko on!? Aivan älyttömän mieletön! 8) Ja onnea hääpäivän johdosta, ja paljon onnellisia vuosia teille lisää <3

phocahispida

Se on H&M:ltä vissiin viime syksynä ostettu. :) Ja kiitokset!

HelloAochi

Muakin harmittaa, ettei päästy - mutta sattuneista syystä ei päästy muuallekaan, olen kärvistellyt sängyn pohjalla särkylääkkeitä napsien. Kaikkea ihanaa teille ihanille!

phocahispida

Parempia päiviä, parempaa oloa ja rakkautta uuden vuoden alkuun teille. <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.