Kuvatulva eli kurkkaus talvikotiin

IMG_9926.JPG

IMG_9955.jpg

IMG_9980.JPG

IMG_9998.jpg

IMG_0048.JPG

IMG_9992.JPG

IMG_0056.JPG

IMG_0058.jpg

IMG_9924.JPG

IMG_0071.JPG

IMG_0049.JPG

IMG_9947.JPG

IMG_9928.jpg

IMG_0040.JPG

IMG_9933.jpg

Huutelin eilisiltana blogin Facebookissa pimeään. Kyselin, ilmestyykö blogiin tänään ennemmin talvisia sisustuskuvia vaiko tekstijuttu. Ensin mainittu veti pidemmän korren joten täältä pesee ja rumpukuivaa.

Tyynynpäällisissä kävyt sekä erilaiset hirvet, porot ja peurat valtaavat alaa kukilta ja perhosilta. Keittiön katto-oksa on saanut koristeekseen valkohuurteisia käpyjä, jääpuikkoja ja pari koristepalloa. Yksi sarvipää on kiivennyt kavereidensa kanssa muumiseinän kehyksiin.

Lumisadepallossa leijailee hiljalleen hiutalepyry ja viime joulusta asti hengissä selvinnyt huonekuusi kiinnostaa kissoja edelleen. Koska joulun teemavärinä tulee olemaan vihreä, polttelen kaappeihin kertyneitä punaisia kynttilöitä pikkuhiljaa harmaiden, valkoisten ja vihreiden seuraajiensa alta pois. 

Ikeasta joulupaperiostosten yhteydessä mukaan tarttuneet tinasotilaskoristeet, jotka jäävät todennäköisesti tämän joulun ainoiksi uusiksi koristehankinnoiksi, etsivät vielä paikkaansa. Mutta ehtiihän tässä vielä pohtia!

Katso myös nämä: joulun teemaväripohdintaa & joulupaketointi-inspiraatiota

hyvinvointi hyva-olo sisustus sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *