Mistä kuumia miehiä suihkuseuraksi, sänkyyn tai käsipuoleen?

Naureskelin itsekseni, kun mietin, millaiseksi puolisoni naama venähtäisi, jos hän huomaisi sänkyyn sujahtaessaan satiinilakanoista kurkistavan viriilin miehen nahkahousuissaan tai nappaavansa suihkun jälkeen käteensä pyykeen, jota koristavat komeat uroot. Tosin jos minulta kysytään, haluaisin pyykeeseeni kokovartalokuvan pyyhkeen täydeltä mitalta!

Jos ette muualta mediasta, kuvista ja hienosta alustuksestani sitä keksineet, Finlaysonin Tom of Finland-mallisto on täällä! Nyt on kyllä joululahjojen keksiminen tehty helpoksi: Ekointoilija-kaverille kangaskassi, treenaajasisarukselle hikipyyhe ja appiukolle tyynyliina.

Enkä muuten keksi mitään syytä sille, miksi tämän viikonlopun jutut ovat olleet vähän levottomia - palataan sille siveelliselle asialinjalle ihan pikapuoliin?

Mitäs sanotte, osaisitteko itse nukkua tiukkapöksyisillä komistuksilla koristelluissa lakanoissa?

 
// Kuvat: Finlayson // Ihan pyytteettä hehkutettu, jos mietitte.

 

Kommentit

Nii
En vaihtais sekuntiakaan

Musta noi on kamalia :D Idea ja ajatus hyvä mutta toteutus eieieiei, en vaan tykkää. Ehkä tommonen viiksekäs, ylilihaksikas seilorityyli ei oo mun juttu :D

phocahispida

Siis ei noi oo munkaan miesmakua vastaavia, mutta rohkea veto ottaa kansainvälisesti tunnustetun suomalaistaiteilijan tytöt kuosin pohjaksi, vaikka vähän yliampuvia ovatkin. Mihin vetoaa juuri kuosin ronskius: mielummin överit kuin vajarit! :)

Nii
En vaihtais sekuntiakaan

Joo kuten sanoin, idea hyvä kuosissakin, mutta ei vaan iske niin yhtään :)

phocahispida

Mä olen tosi nirso kuosien suhteen eli ymmärrän tosi hyvin! :)

Kanelibasilika
Tupa - Keittiö

"Appiukolle tyynyliina" ..ai että, tulikin heti mieleeni oman appiukkoni ilme, jos tuollaisen tyynyliinan kaivaisi juolupaketista, priceless! :D 

phocahispida

Sama! Mutta isäni ilme olisi varmasti vielä enemmän näkemisen arvoinen! :,D

Elina U.
Lentoaskeleita

Mulla nousi mieleen täsmälleen samanlainen kieltämättä melko hauska kuva päähäni! :D Tosi siisti idea, mutta harmi kun sen verran hintavia, että mun budjetilla tuon hintaisten pussilakanoiden on oltava jotain klassista kuosia, johon ei varmana kyllästy. 

phocahispida

Mulla on ihan sama juttu pussilakanoiden kanssa... Ei näillä tuloilla vaan pysty. Mutta kangaskassi olisi kyllä aika mainio ostosten raijaamiseen!

"Hyi yäk! Nyt menee meidän talouden kaikki petivaatteet vaihtoon, ei yhtään Finlaysonia meille, ajatelkaa lapsia, poistun sivun tykkääjien joukosta!!!!" Ihmisten reaktiot Finlaysonin facebook-sivulla..... Ilmeisesti niitä miehiä piukoissa pöksyissä ilmestyy kaikkiin Finlaysonin lakanoihin yhtäkkiä tämän malliston julkaisemisen jälkeen?

phocahispida

Joo joku linkkasi tuon minullekin Fb:ssä ja mietin, että mikä ihme porukkaa oikein vaivaa. On Finlaysonilla mielestäni ollut rumia kukkakuosejakin, mutta en ole alkanut paiskomaan lapselle ostettuja Aappa-lakanoita parvekkeelta alas boikotiksi rumaa kukkaketokuosia vastaan. :D

Niin pakottaako joku niitä ostamaan :D  Ja tosiaan joku nosti senki esille että "boikotoitteko Postiakin? Voi olla vaikeaa mutta jos vakaumus on vakaa niin kyllä sekin onnistuu" :D

phocahispida

Täytyy käyttää varmaan Matkahuoltoa jatkossa, jos on oikein vakaumuksellinen. ;D

T-100
(G)ROUND ZERO

Meikä homostelee joulun läpeensä (pun intended), ostin heti veljilleni moiset pussilakanasetit. Toinen ehti jopa toivoa sellaista.

phocahispida

Hyvä hyvä! Pitäisi ainakin olla myös laaukkaat lakanasetit, vanhemmillani on vuosikertalakanoita samalta valmistajalta, useamman vuosikymmenen takaa. :)

empuska

Mä vähän petyin, että ne oli noita ikonisempia juttuja, kun Finlayson olisi voinut ottaa niitä överi-ironisia suomalaisromantiikkaa kuvaavia juttuja.

Nimim. "Team Lumberjack forevah"

phocahispida

Joo tukkijätkäkuosi olisi ollut niin must have!

Katie
Aika kypsä äidiksi

Mä jo muualla valitinkin pettymystäni kuosiin: noin väkevästä aineistosta olisi saanut niiiin paljon tyylikkäämmän lopputuloksen! Esim. juurikin kokovartaloseilorikylpypyyhe olisi ollut hauska. Haluaisin tukea lempparitaiteilijaa (no, sen perikuntaa), mutta hmm, ei taida pystyä. Kauppakassejakin on jo monta...

phocahispida

Vaadimme kokovartaloseiloripyyhettä! 

Ja tuo em. tukkijätkäkuvasto olisi kanssa makea valmisverhossa, kosken kuohut jne. 

Osaisiko joku kankaanvalmistukseen ja kuoseihin perehtynyt kertoa, voisiko pienten kuvioiden syy piillä alkuperäisten teosten koossa ts. ei tarpeeksi pikseleitä tms.?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.