Mitä koti edellä sitä pää perässä?


Joulufiilistä, rauhaa ja harmoniaa tässä odotellaan...

// Kodin tämän talven jouluisempaa ilmettä kannattaa kurkata myös täältä.

Kommentit

phocahispida

Kiitos! Tänä vuonna kaipasin jouluilmeeseen "ilmaa" joten aika paljon joidenkin aikaisempien vuosien koristelu- ja tekstiilihommia kevyemmällä setillä mennään. :)

lobster

Ihanat koristeet! Onko tanko jossa roikkuu noita nipistimiä rakennettu itse, vai saakohan sellaista jostain, vaikuttaa tosi kätevältä?

phocahispida

Kiitoksia - tanko on ostettu Ikeasta muutama vuosi sitten ja on ollut ahkerassa korttien, muistilappujen, koristeiden yms. ripustuskäytössä. En tosin tiedä, saako niitä enää. :s

Raissi
RetroPrinsessa

Tuli mieleen noista hyasinteistä, että jos ei halua niiden kasvattavan pitkää vartta, kannattaa kipata vesi kipoista pois kokonaan. Ne ei juurikaan tarvi vettä, ehkä tipan lasin pohjalle joskus :)

phocahispida

Mulla oli ensin ihan vaan tippa vettä, mutta sitten iski paniikki... Kun yhtenä vuonna koko hyasintit eivät ehtineet aueta jouluaattoon mennessä, kun olivat kaiketi raukat saaneet liian vähän vettä. Jänistin siis ja lurautin niille juotavaa. :D

Katie
Aika kypsä äidiksi

Ihana näköistä! Oletko sä kuvannut tuota söpöä joulukalenteria missään lisää? 

phocahispida

Kiittää hän. Lisäkuvia joulukalenterista täällä. Oli viime vuoden häthätää väännetty diy-projekti. Käytössä hajonneen, pahvisen säilytyslaatikon kansi, olohuoneen ylijäämätapettia ja hääaskarteluista ylijääneitä valkoisia tulitikkuaskeja, tussi ja suoraan liimaamiseen soveltuva mies.

Katie
Aika kypsä äidiksi

Nätti ku mikä! Mun pitäis (taas) ottaa to-do-listalle pysyväiskalenterin väsääminen ensi jouluksi...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.