Näin koulutat lohikäärmeesi

Kuutti sai Streamteamin kautta, Netflixiin ilmestyneen lohikäärmeiden ja näiden "ratsastajien" seikkailuja seuraavan tv-sarjan kunniaksi itselleen oman lohikäärmeen.

"Myrskykiitäjä" onkin päässyt mukaan aamupalalle ja iltapäiväkahvipöytään, venehommiin, pyykkäämään lakanoita ja rantaleikkeihin. Putosipa raukka jopa meren pohjaan.

Tulisikohan lohikäärmeistä seurava villitys junien ja ponien rinnalle? Jos näin pääsisi käymään, en ainakaan panisi pahakseni.

Remontin raskauttamilla vanhemmilla alkaa tässä vaiheessa positiivisuus rakoilla ja mökkityömaalla on heiluteltu sanan säilää ja kiukuteltu.

Halu saada valmista jälkeä aikaiseksi olisi kovempi kuin työskentelyvauhti. Eikä jaloissa pyörivä seurankipeä kolmevuotias varsinaisesti auta asiaa.

Juuri tästä syystä emme haluaisi ryhtyä talonrakennusprojektiin, sillä avioerohan paljon tätä isommasta, kerralla tehtävästä remontista varmaan seuraisi.

 

Kommentit

Nannannaa
Pahinta Nannaa

En mitenkään voi näyttää eräälle pienelle pojalle noita kuvia. Se kuolis kateudesta. :D

phocahispida

Onkse ko. leffojen / sarjan fani vai yleensä vaan lohikäärmediggari?

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Molempia. :D Tykkää siis hirveesti noista leffoista ja sarjasta, ja sitten kyllä uppoo kaikki muutkin lohikäärmejutut. :)

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Ja niin tykkään mäkin. En mä silleen yhtään kannusta sitä kattomaan lohikäärme-juttuja. Ihan vähän vaan. :D

phocahispida

Mä sain toisenkin tuohon sarjaan liittyvän lelusetin, odottaa avaamattomana kaapissa - voisin lahjoittaa teille, jos lisälelut ei hirvitä? :)

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Oooooo, no todellakin otetaan ilolla vastaan! Lisälelut kyllä aina kauhistuttaa, mutta kun ne ois noin mieleisiä, niin mikä jottei. :)

Jodelie
Mama-mammutti

Me muuten miehen kans katotaan sitä sarjaa myös. :D

phocahispida

Mä katoin lapsen kanssa pari jaksos ja sitten se väsähti - teki mieli katsoa itse loppuun yksin. ;D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.