Päivän lötkösiisti tätiasu

Välillä tekee mieli pukeutua johonkin lötkösiistiin. Ai mihin? No huonosti istuviin - tai hienommin sanottuna rennosti leikattuihin vaatteisiin, joissa materiaalina on kuitenkin jokin muu kuin nyppyinen college.

Perussiistiin kostyymiin, jonka tarkoituksenakaan ei ole aikaansaada tissivakoa tai korostaa vyötärölinjaa, mutta jonka pitäisi näyttää kuitenkin inasen verran asiallisemmalta kuin kotilökäreiden ja kuppikakkuprintillisen t-paidan sekä villasukkien kombon.

Saanko esitellä: tätiasu.

Harrastatteko te koskaan lötkösiistejä asuja tai tätilookkia silloin kun kotiasu on liian vähän, mutta ajatus tiukoista pöksyistä ja siitä napakasta puserosta ei houkuttele? Mitkä vaatteet ovat rennon letkeän, mutta kuitenkin ihmisten ilmoille kelpaavan asun kulmakiviä?

 

Paita: Lindex / Housut, korvakorut ja sukat: H&M / Kengät: Zalando
 

 

Kommentit

Toimitus
Toimitus

Vähänkö ihana asu! Tyyli mimmi!

 

ps. Harrastamme, koko ajan. (Esim tässä Julian lempipökät.)

phocahispida

Vähänkö päheet kultapöksyt! <3__<3

Kun kotiasu on liian vähän...? Sori en ymmärrä kysymystä :D Mä oon luullut, että kulahtanut mekko, venyneet leggarit ja villasukat ON siisti asu, no hitsi, ilmankos mua välillä katsellaankin ihmeissään tuolla kylillä ;) 

Ihan sama, jatkan valitsemallani tiellä! 

phocahispida

Eiköhän se fiilis, että nyt jotain skarpimpaa päälle tule ensisijaisesti omien korvien välistä, jos on tullakseen, en ole itse ainakaan huomannut kovin pitkiä katseita saaneeni osakseni villasukkalököpäivinäkään. :D

 

No en mäkään oikeesti :D 

phocahispida

Mä oon saanut kyllä joiltain teineiltä sellasia paljonpuhuvia katseita asuistani. ;DD

Ihan lyhyesti

Haa, "lötkösiisti" on juuri se termi jota olen kaivannut! Omasta kaapista tähän kategoriaan soveltuu erityisesti arkimekot. Neulemekko ja paksut siistit legginssit saappaiden kanssa talvella, kesällä taas trikoo- tai viskoosiversio ja tennarit tai ballerinat. Näissä mekoissa on myös vähintään t-paitahihat ja venepääntie, ja rento leikkaus lähinnä mallia suorakaide. Niin helppoa ja mukavaa mutta muka-skarppia kuitenkin. Yleensä päädyn tähän asuratkaisuun vapaapäivien jälkeen, kun on pari päivää notkunut leggareissa ja hupparissa kotona, mutta sitten onkin jokin meno (tai olo) johon se huppari ei oikein käy... 

phocahispida

Joo superrennot mekot menevät kyllä samaan kategoriaan löysempien housujen kanssa. Varsinkin kietaisumekot ja kaikki neule-/trikooyksilöt. Mekko + tennarit on muuten jotenkin kertaluokkaa siistimpi mielestäni kuin mekko + poikaystäväfarkut tms. Ehkä siksi, että niin harva käyttää mekkoja niin niistä saa siisteyspojoja? :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.