Parhautta vaatekaapissa: Farkkuhaalari

"Junankuljettajahaalari" on ollut viime viikkoina tehokäytössä lapsen tajuttua, että sitä voi pitää arkivaatteenakin eikä vain leikkiasusteena. (Sarjassamme, millä perusteilla näitä oma-aloitteisia johtopäätöksiä oikein tehdään.)

En valita yhtään, sillä haalari on kestänyt rymyämistä, se joustaa ja on helppo asustaa. Se on myös kätevä kiskoa päälle ja käyttää - ainakin poikalapsella. Harmi vaan, että siitä, kuten muistakin Kuutin vaatteista, käyvät jossain vaiheessa hihat liian lyhyiksi. Tervetuloa vaan pitkäkätisten ja lyhytjalkaisten perheeseen.

Parhaimmassa tai pahimmassa tapauksessa lapsi lähtee ulos lähes kokovartalo-farkkukuosissa, sillä kenkäsuosikeiksi ovat tällä hetkellä nousseet farkkutennarit. Farkkukangasta ja -jäljitelmiä koko aikuisikänsä karsastanut mutsi sietää onneksi tuota sinistä vitsausta rajallisessa määrin lapsen vaate- ja kenkäkaapissa  -  ehkä farkkusiedätyshoitoa voi läpikäydä näinkin?


Farkkuhaalari ja -tennarit: H&M / Pipo: Nosh / Huivi: Aarrekid / Poseeraukset: Lapsen omat

 

 

Kommentit

Piipo79

Ihana ja kätevä materiaali tuo farkku, mulle tuli ekana mieleen, että miten tuossa voi puskapissiä, kunnes tajusin, että poika....:-)

phocahispida

Joo siksi mä lisäsin tohon kätevyyden ylistykseen sen pakollisen, koska poika-huomautuksen. :,D

Piipo79

Meillä on kesäksi sellaisia leikkihaalareita, joissa napit alhaallakin niin voi tyttökin puskapissiä. Tärkeä tärkeä elementti asussa tässä iässä ;-)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.