Videokuulumiset ja arkiajatuksia

Päätin kertoa elokuun kuulumisiani ja ajatuksia pian alkavista syksyn opinnoista sekä arjesta videolla, sillä videokuulumisia on toivottu säännöllisesti. Videon säätäminen asetuksista mahdollisimman tarkaksi vähentää tunnetusti tärinää ja puuroisuutta, joten suosittelen sitä lämpimästi.

Tuttuun tapaan olisi kiva kuulla palautetta videosta satunnaisena postausformaattina sekä teidänkin kuulumisianne. Eipä minulla muuta, klik klik vaan!

 

Kommentit

Sonja (Ei varmistettu)

Kiva kuulla muitakin, jotka kuulevat nopeasta puhetyylistään. Niin tuttua! :D Video ei ainakaan ollut liian nopeata :)

phocahispida

Tietoista puheen hidastamista on treenattu lukion puheviestinnässä, draamakursseilla, kaverisuhteissa ja yliopiston kursseilla sekä nykyisissä opinnoissa – hyvä jos se on vähän auttanut. :DD

phocahispida

Sosiaalialaa ammattikorkeakoulussa. :)

phocahispida

Koetin vähän rajoittaa höpinöitä, kun ne usein venähtävät johonkin varttiin. Niin pitkien videopostausten katsominen tekee itsellänikin tiukkaa.

Kiitos kommentistasi, on aina kiva kuulla että juttuja jaksaa katsella/lukea ja kivaa syksyn alkua sinnekin päin!!

Sonja (Ei varmistettu)

Niin ja saanko kysyä mitä opiskelet? :)

phocahispida

Luin kuulumiset juuri, oli kiva kuulla niitä!
Vastailen vielä kohta niihin muiden mökkireissun aikana kertyneiden s-postien ohella. On oikeasti kivaa olla vuorovaikutuksessa lukijoiden kanssa!

phocahispida

Kiva että jaksoin jättää kommentin, itsekin olen aika huono jättämään kommentteja seuraamiini blogeihin, vaikka niitä onkin tosi hienoa saada. Ja se ettei hölinöitteni kuuntelu videolta ota pattiin on jo iso kohteliaisuus!

Hyvä kuulla että jonkun muunkin aikaansaavuusaste on parhaimmillaan arjessa! Tuntuu että olen vähemmistössä lomalla laiskottelun suhteen, kun lähipiiri tekee suursiivouksia, kirjoittaa kirjan tai pyöräyttää jonkin paikallisen tapahtuman organisoinnin kasaan lomallaan. Tuosta vain. Ja minä vaan katson telkkaria, lähimatkailen ja näen kavereita. :D

Linda (Ei varmistettu)

Olipas kiva video! Ja hyvä, ettei ollut liian pitkä, siitä plussaa :)
Aktiivisesti sun blogia seurailen, oon vaan vähän huono kommentoimaan.. Mutta tykkään tyylistä, jatka samaan malliin!

Kivaa syksyn alkua teidän perheelle!

a (Ei varmistettu)

Jee, nää sun videot on aina tosi kivoja! :) eli ehdottomasti lisää näitä aina silloin tällöin!

Rinkeli (Ei varmistettu)

Kiva video! Sydän suli, kun pikkujätkä tuli kyhnyttämään syliin :)

pakko laittaa sulle vielä anonyymit kuulumiset sähköpostilla, so check it out :D

Saijanen (Ei varmistettu)

Olen melkoisen aktiivisesti seuraillut sun blogia alusta alkaen, mutta onneton kommentoija olen yleensäkin, mutta nyt koen että on pakko. Ihan mieletöntä, lisää sulta videopostauksia, oot siitä harvinainen ihminen, että sun kuunteleminen videolta ei ala ketuttamaan, taitaa olla aika ainoita videopostauksia minkä oon katsonut kokonaan. No mutta, arkeen paluu myös, kouluun palattu ja niin kyll koen minäkin, että se arki on kuitenkin parasta ja aikaan saa silloin eniten. EI sillä että lomailussakaan mitään vikaa olisi....

Hyvää syksyä! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.