Ajasta

Íphone backup 2016 1599.JPG

Tuntuuko sinustakin että aika menee koko ajan nopeammin? Vuodet vilahtavat ohi nopeammin kuin koskaan. Koko ajan on sen saman tyypin synttärit, kesälomalentojen oston aika tai olemattomien joulukuusenkoristeiden etsintä meneillään. Kuin huomaamatta kakussa on niin monta kynttilää,että kakkua hädin tuskin näkyy kynttilöiden alta. 

Aika lentää kun on hauskaa? Vai kenties merkki siitä miten väärin omaa aikaansa käyttää. Enkö osaa arvostaa tai kuluttaa oikein omaa aikaani? Ajanhallintahan on oman itsensä hallintaa. 

Ikäväkseni minun on myönnettävä kärsiväni ”orastavasta” ennenaikaisesta neljänkympin kriisistä.

Oma rajallisuus paiskataan vasten kasvoja.

En ehkä koskaan tee asioita joita joskus pidin itsestäänselvyyksinä.

Toivottavasti minusta vielä tulee äiti, mutta voi olla että olosuhteet eivät suosi ja aika ei anna lainaa.

Pohdin miksi valitsin juuri tämän tien, olenko onnellinen, mihin suuntaan haluan, riittääkö tämä.. ja niin edelleen. Ei tätä yhtä samaa elämää voi harjoitella etukäteen.

Asian (Ikäkriisin) myöntäminen hävettää.Eikö ole tärkeintä olla elossa ja terve? Miksen voi olla iloinen selvinneeni (uskomatonta mutta totta) hengissä näinkin pitkään? On pelkästään positiivinen asia, eikä lainkaan mikään itsestäänselvyys kuulua onnekkaaseen vähemmistöön, jolla on luksusta nimeltään turvallinen isänmaa, ihmisoikeudet ja sananvapaus. On katto pään päällä, vettä, ruokaa ja työtä.

Voiko ikäkriiseilystä tehdä taidetta? Miten kohdistan tämän repivän tyhjyyden tunteen johonkin energisoivaan toimintaan?

Jos minulla olisi lasinen olohuoneen pöytä tuon pienen puisen Amazonista tilaamani söpöyden sijaan, kääntäisin sen pöydän ympäri.Kuvaamaan tätä kriiseilyä. Kuvittelen, että käännän pöydän ympäri raivokkaasti kuin itseäni ja ajan kulkua uhmaten.

Pysähdy. (Aika)

Lasi räsähtää rikki. En hae rikkalapiota vaan jään kuin lumoutuneena tuijottamaan sirpaleita. 

Yksi hetki tässä, huomenna jo pelkkää roskaa. 

Onko nuoruudestani tuttu käyttäytymismalli Liioitellun optimistinen heittäytyminen pahaksi tässä tilanteessa?  

Tästä lisää myöhemmin..

suhteet oma-elama hopsoa ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *