Rakkaudenkipeä asiakas

Pääsiäinen alkoi munarikkaissa merkeissä. Luonani kävi tänään kaksi asiakasta. Yleensä teen outcall-keikkoja, eli menen asiakkaan luokse hotelliin tai asiakkaan kotiin. Kuitenkin joitain vakkareita tapaan omassa kodissani. Olen aivan puhki päivästä ja kerron vain ensimmäisestä asiakkaasta.

 

Olen tavannut kyseisen herran monia kertoja ja hän ei ole saanut orgasmia kertaakaan. Olemme yrittäneet vähän keskustella asiasta ja löytää keinoja, jolla hänen olisi helpompi tulla. Hän on keski-ikäinen ja ymmärtääkseni terve niin fyysisesti kuin henkisesti. Aina aiemmin hän on ollut hyvin pukeutunut, mutta tänään hän tuli luokseni vähän homssuisena ja kertoi haluistaan jutella kanssani. Olin asian kanssa sujut, avaan tällä kertaa korvani ja saan saman korvauksen kuin haarojen avaamisesta. Otimme rennon asennon sohvalla ja hän kertoi, kuinka liitossaan ei saa huomiota ja hän on kovin rakkaudenkipeä. Hän ilmaisi todella selkeästi, että pelkkä paneminen ei hänelle sovi, hän haluaa syvemmän yhteyden. Meillä oli aika pitkä keskustelu asiasta ja kerroin, etten muutu hänen rakastajattarekseen ja hänen tulee tiedostaa tietyt rajat tässä puuhassa. Herra tuntui ymmärtävän hyvin ja päädyin strippaamaan, jonka jälkeen annoin vähän käsihoitoa. Tapaaminen meni vähän yli sovitun ajan ja taas kerran herra poistui luoltani ilman orgasmia. 

Seksiä myydessä olen ymmärtänyt, että miehet yleensä ostavat seksiä, jotta pääsisivät eroon raastavasta läheisyydenkaipuusta. Pitkässä liitossa läheisyys katoaa ja samalla myös seksielämä hiipuu. Miehet yrittävät seksin kautta tuntea läheisyyttä jonkun kanssa ja luotettavasti sen voi tehdä ostamalla seksiä. Mulla on paljon ajatuksia tähän liittyen, ajattelin kirjoittaa postauksen tästä joku päivä. Jos on jotain ideoita tai toiveita, antakaa sähköpostin laulaa. 🙂

 

tyo-ja-raha tyo raha raha
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *