Mitä täällä tapahtuu?

GUTTERDÄMMERUNG

 

Poikaystäväni Jesse sai puhelun yksi arkipäivä henkilöltä nimeltä Kevin Armstrong, joka kysyi jos tämä olisi kiinnostunut tekemään musiikki prokkista hänen ja tiiminsä kanssa. Jesse lähti mukaan ja viime torstaina oli ensimmäinen ”julkistamisnäytös”.

Gutterdämmerung, ”kovaäänisin mykkäelokuva” joka on raju elokuva livebändin vetäessä soundtrackia. Elokuvassa on mukana tunnettuja nimiä kuten, Grace Jones, Jesse Hughes, Iggy Pop, Slash ja Henry Rollings.

 

gutter1.jpg

 

Paikka oli loppuunmyyty ja ihmisillä näytti olevan hauskaa. Mukaanottaen minut ja ystäväni Bean. Oi kyllä. Paras ystäväni täällä on nimeltään Bea. Ilmassa oli jännitystä yleisön ja tietysti minun puoleltani, koska kukaan ei oikein tiennyt mitä odottaa. Tietenkin kuulin Jesseltä jutun juonen, mutta silti en ole ikinä nähnyt tai kuullut vastaavaa. Jessen rooli lavalla oli livebändin laulaja.

Lavalla livenä nähtiin Grace Jones, Henry Rollings, Kevin Armstrong, Jesse Hughes ja muutama muu iso nimi. Myös poikaystäväni Jesse. Joten olen kovin ylpeä tyttöystävä.

Torstai oli aivan mahtava, lukuunottaen näytöksen jälkeiset VIP afterpartyt jossa tapasin mm. Henry Rollingsin.

 

Perjantaina kaikki olivat hyvällä tuulella ja innoissaan onnistuneesta illasta ja viikonlopun alusta, kunnes koitti perjantai ilta…

 

gutter2.jpg

Mitä tapahtuu ?

Surullisempiin asioihin… Perjantaina kerettiin iloita Gutterdämerungin lupaavaa alkua, kunnes Pariisin tapahtumauutiset ennättivät tänne. Kun näin uutisista mitä Pariisissa tapahtuu, näytin Jesselle uutiset. Hänen ensimmäiset ajatukset olivat ystävissään Eagles Of Death Metal Bändin jäsenissä, keiden kanssa hän oli juuri edellisenä iltana vetänyt keikkaa lavalla. Ketkä olivat matkustaneet Lontoon Gutterdämmerung keikaltaan Pariisiin. Bändi oli kerennyt juosta lavalta pois kuitenkin ajoissa ja kaikki jäsenet olivat kunnossa.

Olen todella järkyttynyt vieläki koko tapahtuneesta ja toivon voimia kaikille ketkä tulevat kantamaan tuota iltaa ajatuksissaan loppuelämänsä ja ihmisille ketkä menettivät läheisiään.

Nyt kun katson näitä konserttikuvia ja Jesseä ihmisten kanssa ketkä olivat tuon järkyttävän ampumisen keskellä, saa sydämeni hakkaamaan.

Mitä jos minä olisin ollut yleisössä ja Jesse lavalla? Mitä jos Jesse olisi lähtenyt bändin kanssa Pariisin keikalle?

gutter3.jpg

gutter4.jpg

Sitä ei ikinä tiedä mitä tulee tapahtumaan ja kenelle.

 

Tärkeintä on yrittää elää jokainen päivä kun viimeinen.

 

Nauttia läheisten seurasta ja muistaa kertoa kuinka välittää, unohtaa turhat riidat.

 

Tämä ilta sai ainakin minut heräämään ja pistämään asioita tärkeysjärjestykseen. 

 

Live, love, laugh

 

-ILoveLondon

kulttuuri musiikki uutiset-ja-yhteiskunta syvallista
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *