Aika herätä

Nyt on aika nousta, herätä talviunesta. Saada ajatukset kevyiksi ja selkä taas suoraksi. On aika poistua siitä mörököllin mökistä, johon piiloudun talven pimeydeltä. Ennen kaikkea on aika aloittaa kirjoittaminen uudestaan.

Viimeinen vuosi kului tutustuessa toiseen ihmiseen ja hieman toisenlaiseen itseeni. Toisin sanoen taisin rakastua. Siinä samassa lakkasin kirjoittamasta, pyörittelin ajatuksia enimmäkseen päässäni. Unohdin hetkeksi Lilyn. 

Nyt työpöytäni on kuitenkin vuorattu filosofian kirjoilla ja kauniskantisilla muistikirjoilla. Kutittelen mieltäni Rakkauden filosofiaa ja erinäisiä mietekirjoja lukien. Nyökyttelen tyytyväisesti päätäni, kun löydän kirjoista oivaltavia, kultaisia lauseita. Yhtä uteliaana kuin lapsi tahdon selvittää itselleni, mitä niinkin mystiset asiat kuin rakkaus ja kauneus ovat, ja miten ratkoisin ne itselleni mieluisiksi. 

Tahdon taas oivaltaa ja pohtia. Aloittaa täällä alusta, kirjoittaa yhä uudestaan ja uudestaan. 

Kuvat otettu jokunen vuosi sitten eräällä kesämökillä. Voi tuota valoa! Kuvat otti muistaakseni (vanha kunnon) Roosa Murto. 

Kommentit

Roosa
Mangomalen

Ihanaa että olet takaisin!! Jeee. Sydän hypähti kun näin sulta tulleen postauksen. Ja vanha kunnon minä se olin!

Roosa
Mangomalen

Ps. Lähetä mietteitä minullekin. Mulla on kans sulle parit hyvät. Mietelausevaihtokauppa. Ei sentään huutokauppa.

somewhere

Kivaa että olet taas täällä! Kirjoituksiasi ehdinkin jo kaivata. :)

netta jasminet

Roosa: Jep, nyt pitää vaan ylläpitää kirjoitusmode ja metsästää hienoja valokuvia teksteihin. Mietelauseiden vaihtaminen kuulostaa superherkulliselta. Heti, kun löytyy hyvä, lupaan lähettää.

somewhere: Jee, kivaa että kaipasit! Ihanaa että olet itse vielä täällä. Olen käynyt kurkkaamassa blogiasi silloin tällöin tauon aikana. :)

bisousroosa
bisous

jes, ihan mahtavaa, että olet taas täällä!

Kommentoi