karkinmaku huulilla

Yksi talven pienistä iloista on The Bodyshopin vadelmantuoksuinen huulivoide, jonka löysin uudestaan kaapistani taistelemaan rohtuneita huulia vastaan.

Huulivoiteen ihana ällömakea tuoksu ja pirteä väri tuovat mieleeni ala-asteen diskot, joissa samaiset Born Lippyt olivat kova juttu tyttöjen kesken ja lisäksi saivat pojat ihmettelemään, miksi tytöt tuoksuivat aina niin hyvältä. 

No pojat, salaisuus näkyy kuvassa. Vielä tänä päivänäkin hurmaava karkkimainen tuoksu on niin voittamaton, että uskon sen peittävän alleen jopa valkosipulilta haiskahtavan hengityksen. Ennen kaikkea se pitää pusuhuulet pehmeinä. 

kuva

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

arvaa mitä, mun lemppari huulirasvaa on carmex jota saa stockalta (fo reals tekee nii pehmeet huulet) ja olin tutkaillu jo pitkään ku tääl myydään KIRSIKKA carmexia, mut oikeesti mä vihaan punasia huulirasvoja (sitä varten on erikseen huulipunat !). pohdiskelin ehkä 2 kk et uskallanko ostaa kun en tienny onks se punasta ..... sit rohkaistuin ja olin tosi villi ja ostin sitä ja .. SE OLI LÄPINÄKYVÄÄ ! jihuujee ja tuoksuu niin ihanalta. voin tuoda sulle purkin vaan siks et suomesta ei kai saa sitä.

ainiin ja täältä saa sitä kuuluisaa parasta kuivashampootakin. ja aussien superhyväntuoksuset shampoot on vaan 3 puntaa purkki. niistä on muuten tullu kehuja niiltä ei-enää-ala-aste-ikäisiltä pojuilta. just so you know. ;--)

L, puspus.

netta jasminet

Kiitos vinkistä rakas L! Ja jos mitenkään voisit kuljettaa taskussasi yhden pienen kirsikkahuulirasvan, olisin megaonnellinen.

Ps. Tosta mun käyttämästä huulivoiteesta ei kanssa tuu väriä mun mielestä? Tai sitten nuolen sen huulilta pois ennen ku ehdin ees peiliin kattomaan, ku tuoksu on nii nami. 

Kommentoi