38+1

Vielä 13 päivää laskettuun aikaan!

Mitään ei oo tapahtunut, maha ei oo laskeutunut mihinkään, ei oo minkään näköisiä oireita (ei ollu kyl esikoisestakaan) että synnytys ois täällä päinkään toteutumassa. Paljon on huhtikuisia syntynyt, siis oikeasti tosi paljon! Eihän silloin esikoisen heinäkuiset 2015- ryhmässä syntynyt kuin yksi- kaksi ennen heinäkuuta, nyt on oikeesti varmaan jo puolet (no melkein..) syntyny maaliskuussa!

Jotenkin oletin että kyllähän nyt toinen raskaus jo päättyy tässä rv 38-39, mutta ei se sit vissii niin menekään. Millä viikoilla ootte toisen synnyttäneet? Meillä meni esikoinen aika tarkasti, 40+2 käynnistyi ja lopulta 40+4 syntyi.

Vaikka alkuraskaus tuntui menevän tosi hitaasti, ni tämä se vasta meneekin hitaasti. Hirmunen hinku olisi saada jo vauva viereen ja alkaa opettelee uutta arkea kahden kanssa! Mies on kivasti huhtikuun vielä kotona, mutta palailee töihin sitten vapun tienoilla. Eniten jännittää, miten saan nukuttua vauvan kanssa. Esikoinen jatkaa päikyssä edelleen 8pv/kk.

Pysytään kuulolla!

En tykkään (en siis osaa käyttää) tästä uudesta lilyn päivityksestä :/

perhe lapset raskaus-ja-synnytys
Kommentit (2)
  1. Nyt 37+4 ja täällä alkanut tulla ekoja merkkejä. Äitin mukaan maha on laskenut, itse en osaa sanoa,mutta ainakin on helpompi hengittää eikä närästä enää niin pahasti. Muutaman päivän on ollut menkkakipujen tapaista tuntemusta ja supistellut, ehkä tää täältä vielä ulos tulee ☺️ Tosin liikkeet tuntuu vaan lisääntyvän ja voimistuvan, vaikka monet on sanoneet, että vauva rauhoittuisi ennen syntymää..

    1. Kun olisikin jotain tuollaisia kivoja oireita 😀 Maha tosiaan kyllä nyt on laskeutunut, tästä tuli myös kivat arvet. Kuitenkaan mitään oiretta ei vieläkään ole, nyt rv 39+0 :O

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *