Minne katosi päivät

Ensimmäistä lukuvuotta journalismiopintoja on jäljellä enää muutama viikko. Minne kaikki aika katosi? Tuntuu, etten ole oppinut tai kokeut ammatillista kasvua elokuun jälkeen. Onneksi kuitenkin välillä havahtuu huomaamaan, että kahden minuutin videon editoimiseen ei menekään enää montaa iltaa, vaikka värejä pitäisi korjata ja kohinaa poistaa.

Hain opiskelemaan, sillä halusin kirjoittaa. Kirjoittaminen on kuitenkin jäänyt vähemmälle ja olen innostunut videokuvaamisesta sekä radiosta. Jälkimmäisessä koen olevani parempi, vaikka varsinaista radio-opetusta meillä ei olekaan vielä ollut. Pääsimme kuitenkin tekemään Kampusradioon omaa ohjelmaamme nimeltä Uutissirkus. Kevät meni vauhdilla ja kolmen hengen porukassamme koettiin niin kiukkuisia päiviä, itkuja kuin iloakin. Onneksi jälkimmäistä enemmän. Radiolähetyksen tekeminen kolmen hengen voimin on haastavaa (tuo sana on kulutettu täysin loppuun, mutta en keksinyt tähän nyt muutakaan).

Mitä vanhemmaksi tulee, sitä vaikeampi on solmia uusia ystävyyssuhteita. Opiskelu on kuitenkin tuonut elämääni ainakin yhden sellaisen ihmisen, joka tuskin on vain käymässä. Ja hyvä niin. Luulen, että aikuisena niitä ystävyyssuhteita ilmestyy vähemmän siksi, että elämä alkaa olla vakiintunutta eikä uusien asioiden pariin enää uskalla lähteä samoin kuin nuorempana. Onneksi itselläni ei ole tuota ongelmaa.

Odotan kovasti kesää. On kiva päästä pitämään pieni tauko uuden oppimisesta ja tehdä samaa vanhaa. Kesällä ajattelin kuitenkin edistää opintojani projektien muodossa, joista yksi tulee olemaan tämän blogin päivittäminen. Voisin yhdistää siihen aikaisin nousemisen, jotta aikaa kirjoittamiselle oikeasti jää.

18222610_454053281598406_3499143006794188500_n.jpg

Eilen sai nauttia lämmöstä pelkän villatakin alla.

Kommentit (2)
  1. Kuulostaa siltä että oot kehittynyt ja oppinut paljon. 🙂 Huvitti muuten tuo haastavan sanan synonyymi, mäkään en koskaan keksi sen tilalle muuta! En tiedä onko suomen kielessä toista joka kuvaisi sitä yhtä hyvin. 😀 Haastava kun ei oo mun mielestä sama kuin hankala tai vaikea.

    1. On sitä kyllä paljon oppinut. Itsestäänkin. 🙂 Tässä ehkä haastava tilalle olisi voinut käyttää joko vaativaa tai kinkkistä. Ehkä siirryn käyttämään noita useammin. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *