Tapas-ilta
Halusin tehdä postauksen ihanasta tapas-illasta, jota vietimme ystäväni kanssa viime viikonloppuna. Kävimme ostamassa vaikka mitä herkkuja ja viinin, kokosimme niistä maittavat naposteltavat.
Nyt ajattelin kertoa, että mitä kaikkea meillä oikein oli ja laittaa muutaman kuvan. Jospa joku saisi tästä vinkkejä itselleen!
Ostimme mm. oliiveja, ilmakuivattua kinkkua, chorizo coinseja, rainbown tapas-lajitelman, juustoja, tuorejuustoa, viikunahilloa, viinirypäleitä, crackereitä ja patonkia. Marinoin oliivit itse oliiviöljyssä, johon murskasin mukaan kolme valkosipulin kynttä. Annoin oliivien muhia öljyssä noin kaksi tuntia, kyllä tuli hyviä oliiveja vaikka itse sanonkin. 🙂 Juustoina meillä oli välimeren gouda, chili gouda ja le marcaire. Tuorejuustot olivat maustamaton Philadelphia ja Creme Bonjourin ruohosipuli. Nämä toimivat oikein hyvin crackereiden, patongin ja viikunahillon kanssa, nams.
Kokosin ihanat juustosetit viinirypäleineen ja kinkkuineen Ikean mustalle pitkulaiselle kynttiläalustalle. Alusta toimi oikein hyvin myös tällaiseen tarkoitukseen. Meillä oli myös pieni ”suomiosasto”, lautanen jossa oli suolakurkkuja ja kylmäsavulohta. Se ei kumminkaan päässyt kuvaan, heh. Mielestämme nämä muut olivat tärkeimpiä. Herkuttelimme ja joimme viiniä koko illan. Näitä iltoja saisi olla enemmän! Taidamme pian ottaa tämän uusiksi.
– M