Kiharoiden väsäystä

Mun kaveri Henriikka halus kokeilla tehd

ä kiharoita ilman rautoja ja pyys jos mä auttaisin asiassa. Ja tottakai mä suostuin 🙂 Jos itellä ois pitkät hiukset, niin oisin pyytäny että Henriikka ois tehnyt mulle samalla. Mut en usko että näin lyhyissä näyttää kivalta.

Mutta kuitenkin, päädyttiin youtubesta löytämäämme videoon, jossa hiukset kierrettiin osioissa tiukalle ja kiinnitettiin pinnillä päähän kiinni. En nyt tähän hätään sitä videota löytänyt tänne postattavaksi, mutta jos haluaa, niin voin sen sitten etsiä myöhemmin 🙂

Ihan aluksi otin osioita, mitä ohuempia, niin sitä kiharammat hiuksista tulee. Ja tietenkin jos haluaa löysemmät kiharat, niin paksumpia osioita. Sitten laitoin osioon muotovaahtoa (paljon) ja aloin rullaamaan kunnes hius alkaa jo itsestään kääriytymään päähään päin. Laitoin hiukset ihan vain pinnillä kiinni. Sitten kilo lakkaa 😀 Mä tosiaan käytin hirveän paljon muotovaahtoa ja lakkaa, ihan vaan senkin takia, koska Henriikan hiukset on luonnostaan jo niin paksut ja vähän  kiharat, että pieni määrä ei olisi auttanut. 

Annettiin hiusten olla kiinni noin 2h, mut jos olis ollu yön yli, niin olis ollu parempi tulos. Myös olisin voinut tehdä ohuempia osioita, noissa kuvissa hyvin näkyy, että missä kohtaa on ollut tiukemmalla ja ohuempana osiona, koska tulos on paljon parempi. Mehän siis haettiin tuloksella kunnon käkkärä kiharaa. 

Vaikka tulos ei nyt ihan ollut sitä mitä haluttiin, niin oli aivan ihanat silti ja ens kerralla osataan sitten paremmin 🙂

img_0014_413x620.jpg

img_0016_413x620.jpg

 

 

img_0021_413x620.jpg

img_0022_413x620.jpg

Kommentit (1)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *