MAANANTAIN KATASTROFI

Lupaava otsikko, mutta eilinen ilta oli aivan helvetillinen – anteeksi kielen käyttöni. Olin jälleen kerran eilisen yön päivystyksessä allergisen reaktion takia: kohtaus iski kuten viimekin kerralla juoksulenkin jälkeen ja ei muuta kuin ambulanssilla sairaalaan tiputukseen. Tällä kertaa osasin heti soittaa apua, sillä tiesin edellisen kerran takia ettei ole leikin asia, kun hengitys ei enään kulje. Kaikki on kyllä hyvin nyt; hieman iho on arka ja pientä turvotusta havaittavissa, mutta antibiooteilla tääkin hoidetaan. Olisi täytynyt uskoa Jussia, kun hän kielsi mua lähtemästä juokemaan ettei vaan taas tulisi uutta kohtausta, mutta minähän menin itsepäisenä. Ei olisi kannattanut.

kollaasi 1.jpg

Täytyy kiittää ihania ambulanssimiehiä, jotka jaksoivat mun paniikkia ja hoitivat tilanteen rauhallisesti ja sai mun ns. neitsyt matkan lanssissa menemään hyvin, vaikka aika huuruissa siinä oltiinkin. Hieman täytyy kuitenkin antaa kritiikkiä 112 naiselle, joka ei ilmeisestikään ymmärtänyt tilanteen vakavuutta vaan vähätteli mun oloa. Tietenkin toisen on vaikea tietää puhelimen kautta tarkalleen, mutta siinä vaiheessa kun sanotaan, että kieli turpoaa ja henki ei kulje niin luulisi uskovan ettei ole vaan pelkkä pieni allerginen reaktio meneillään. En ole hänelle mitenkään vihainen, sillä tiesin avun olevan tulossa, mutta kuoleman-paniikissa melkein pökertyneenä jotenkin alitajuisesti sitä olettaa heidänkin olevan ihmeen tekijöitä.

kollaasi 2.jpg

20160623_131550.jpg

kollaasi 4.jpg

Kaikki hyvin, mutta tällä hetkellä olen ulkourheilukiellossa niin kauan kuin vain siitepölykausi on meneillään. Eilinen kohtaus ei niinkään harmita vaan se etten pääse juoksemaan ainakaan kuukauteen. Täytyy siis keksiä jotain vastaavaa tilalle. Salikortti olisi ihanteellinen, mutta rahatilanne ei anna yhtään periksi ylimääräsille kuluille Barcan matkan takia. Tässä vähän vitsailinkin Jussille, että hän saa tyytyä lihavaan vaimoon. Onneksi mies oli hyvä tsemppari jälleen kerran tottelemattomuudestani huolimatta ♥

20160623_131210.jpg

kollaasi 3.jpg

20160711_181122.jpg

Tällaista tällä kertaa – hyvää viikon alkua ja loppuviikkoa teille murut. Pitäkää itsestänne huolta ja nähdään taas ensiviikolla. Lähdetään huomenna uudestaan saareen loppuviikoksi ja se tekee itselleni ainakin hyvää, koska siellä ilmanlaatu on niin paljon parempi kuin täällä Vantaalla.

20160709_220809.jpg

20160710_015258.jpg

hyvinvointi terveys
Kommentit (2)
  1. Onko uutta matskua tulossa? 🙂
    (sori ei oo tarkoitus kitistä mut kumminki :D)

    1. Kävinkin Bloggeriin vastaamassa.. 😀 Uutta tullee heti, kun paranen tästä mystisestä taudista.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *