Kaikki niin kuin pitääkin

Tänään iltapäivällä olimme varhaisraskauden ultrassa. Lääkäritäti totesi kaiken olevan hyvin sekä äitikokelaalla, että 24mm pitkällä ihmislapsella. Saimme siis ultrasta juuri ne asiat, joita halusimmekin: varmuutta ja konkretiaa. Huojentunut olo tällä hetkellä. 

Kun huojentuneisuuteen lisätään se, että äitikokelaan pahoinvointi näyttää hieman hellittäneen, voin hyvin sanoa olevani tällä hetkellä erittäin onnellinen isäkokelas!

 

Kommentit (5)
  1. Meillä raskaus nyt 22viikolla ja vaimon pahoinvoinnit alkoi vasta n.12 viikon paikkeilla ja edelleen meinaa aamuisin huono olo olla. Me kävimme eilen 4D ultrassa.

  2. raskaana oleva
    14.11.2013, 16:23

    Kiva kuulla että pahoinvointi on hellittänyt hetkeksi ja että kaikki muukin on mallikkaasti. Jokaisen raskaus on tottakai erilainen, mutta todennäköisesti pahoinvointi ei ole vielä ohi kokonaan 🙁 Itselläkin viikot 8 ja 9 menivät tosi hyvin, luulin jo että pahoinvoinnista päästiin mutta se alkoi uudestaam ja jatkui viikolle 15. En halua missään nimessä lannistaa sinua/teitä, mutta kerroin vain oman kokemukseni. Olen itse nyt raskausviikolla 38.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *