Ladataan...
Itärajapakolainen

Aikani Lilyssä on tullut tiensä päähän ja uusi blogikoti odottaa. Haluan kiittää Lilyä ja kaikkia lukijoita tästä hienosta ajasta.

Toivottavasti mahdollisimman moni seuraa mukana uuteen blogiin. Itse ainakin aion vierailla Lilyssä jatkossakin.

 

Blogini löytyy jatkossa osoitteesta: 

hallamaablog.wordpress.com

 

Tervetuloa mukaan seuraamaan!

Ladataan...
Itärajapakolainen

Taas otettava grumpy cat esille... Mainoskikkailuviikko on vaihtunut viikoiksi ja toimituksen totaalihiljaisuuteen koskien mainossohlauksen jatkuvuutta. Kirjoitin edellisessä blogissa siitä, miten uudet tuulet puhaltavat ja miten niiden mukana olin ajatellut luoda myös uuden blogin Lilyyn. Aloittaa niin sanotusti puhtaalta pöydältä. 

Nyt kaiken tämän catpchailun ja blogitekstieni keskelle ilmestyvien mainosten viidakossa en enää tiedä minne sitä bloginsa perustaisi. Kaipaan lilyilyä, yhteisöllisyyttä, jota ei muualla oikein koe. Pidän vuorovaikutuksesta, puolin toisin kommentoinnista ja hyvästä hengestä. 

Nyt ne mainokset veks, että tässä voi keskittyä olennaiseen, eikä tarvitse kodin muuton lisäksi muuttaa vielä blogikotiakin. Sitä en ehkä kestäisi.

Ladataan...
Itärajapakolainen

Blogi on ollut hiljainen. Into kirjoittaa on ollut hakusessa. Nyt eletään kuitenkin jännittäviä aikoja, sillä jermia muuttaa syksyn aikana uuteen kaupunkiin.

Sen myötä aukeaa myös täysin uusi blogi. Aloitetaan puhtaalta pöydältä. 

Ole valmiina.

Pages