Blogikiukku

Grumpy-Cat-01.jpg

Taas otettava grumpy cat esille… Mainoskikkailuviikko on vaihtunut viikoiksi ja toimituksen totaalihiljaisuuteen koskien mainossohlauksen jatkuvuutta. Kirjoitin edellisessä blogissa siitä, miten uudet tuulet puhaltavat ja miten niiden mukana olin ajatellut luoda myös uuden blogin Lilyyn. Aloittaa niin sanotusti puhtaalta pöydältä. 

Nyt kaiken tämän catpchailun ja blogitekstieni keskelle ilmestyvien mainosten viidakossa en enää tiedä minne sitä bloginsa perustaisi. Kaipaan lilyilyä, yhteisöllisyyttä, jota ei muualla oikein koe. Pidän vuorovaikutuksesta, puolin toisin kommentoinnista ja hyvästä hengestä. 

Nyt ne mainokset veks, että tässä voi keskittyä olennaiseen, eikä tarvitse kodin muuton lisäksi muuttaa vielä blogikotiakin. Sitä en ehkä kestäisi.

Kommentit (2)
  1. Olen kyllä ihan samaa mieltä! Oon pohtinut, että onkohan tää Lilyn tapa karsia blogikantaa täältä sivustolta, sillä aika moni bloggaaja on jo pakannut kampsunsa ja suunnannut kohti uutta blogialustaa. Mutta selkoa tästä asiasta ei kyllä saa sitten millään.

    1. Ehkä onkin, sillä mainoskokeilu ei ulotu lilyssä bloggaavien ammattilaisten blogeihin. Kurja homma, enkä ymmärrä, miksei asiallista vastausta saa tilanteen kehittymisestä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *