Kiitollisuushaaste osa 3

image_20.jpg

Haasteen aiemmat osat voit lukea täältä ja täältä.

Tänään vuorossa osa kolme, kohdat 15 – 21.

15. An annoyance: Tampereelle yksin jääminen, kun miehen kanssa meni lusikat jakoon. Harmittavaa, mutta niin tavattoman voimaannuttavaa samalla. Opin olemaan oikeasti oman itseni asiantuntija ja nauttimaan niistä pienistä tärkeistä hetkistä ihan itsekseni.

16. Something you own: Hamsterini. Harmaan päivän piristäjä, pieni vipeltävä otus, johon on niin helppo samaistua; loppujen lopuksi jokainen meistä tarvitsee vain unta, ruokaa ja seuraa.

17. A room: Vanha huoneeni vanhempien luona. Rakas turvapaikka, ikuisesti muuttumaton. Samat ruusutapetit ja tutut tavarat.

18. A choice: Irtisanoutuminen työstä, joka aiheutti paljon tuskaa ja huolta. Uskallus heittäytyä tyhjän päälle.

19. A book: Agatha Christien Hercule Poirot kirjat. Kaikessa koukuttavuudessaan mahtavia, upeita, juonellisesti kutkuttavia. Uppoudun kirjan maailmaan ja yritän ratkaista arvoituksen ennen viimeisiä sivuja.

20. Something about your significant other or best friend: Olen kiitollinen heistä, jotka mukana kulkevat.

21. Something that’s easy to take for granted: Terveys on itsestään selvyys kunnes sen menettää. Olen kiitollinen niistä hetkistä tai päivistä, kun kaikki on hyvin, mihinkään ei satu, eikä vatsa tms. oikuttele.

To be continued…

puheenaiheet syvallista ajattelin-tanaan
Kommentit (3)
  1. Aww, hamsteri <3 Tuo vika kohta on niiiin totta. Itse aina nautin hetkistä, jolloin havahdun ettei mihinkään oikeasti satu. Harvinaista herkkua.

    1. Juu miulla on 1,5-vuotias syyrialainen hamsteri x) 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *