Lapsuusmuistoja -haaste

Kuva 034.jpg

Pahinta nannaa blogin Nannannaa haastoi minut muistelemaan lapsuuttani. Omat muistikuvani ensimmäisiltä vuosilta ovat hyvin häilyväisiä, enkä ole varma ovatko ne totta. Listaankin tähän muutamia muistoja, jotka suurella todennäköisyydellä menivät kutakuinkin muistini mukaan. Nämä tapahtumat ovat ennen kouluikää/juuri koulun alkaessa tapahtuneita:

  • Menimme serkkujen synttäreille ja enoni huusi serkku-pojalleni: ”Housut jalkaan, S***-serkku tuli!!!!”
  • Uudenkaupungin tuttavaperheen luona pelattiin petanqueta, mutta tuttavaperheen tyttö oli vielä niin pieni, että nukkui päiväunia lähes kokoajan. Meillä on ikäeroa 4 vuotta.
  • Lauloimme siskon kanssa joulupukille ”Joulupukki, Joulupukki, valkoparta, vanha ukki…” ja unohdimme molemmat laulun sanat samaan aikaan. Siihen loppui se laulu.
  • Uimakoulussa tanakalla tytöllä oli samanlainen turkoosivihertävä uimapuku kun minulla. Kerran tyttö oli pukenut minun uikkarini. Uimakoulussa oli söpö poika, jolla oli hopeinen kaulaketju.
  • Perhepäivähoitajalla siskoltani vietiin ämpäri kädestä ja kun riensin kertomaan asiasta hoitotädille hän lauloi: ”Kaipuripukki kaakattaa, ei saa rauhassa maatakaan.” Hoitotädin kanssa pelattiin muistipeliä ja minä löysin aina vanamokukkaparin.
  • Hoitokaverin kanssa jekutettiin tämän veljeä komerossa ja käytiin yhdessä vessassa, vaikka en pitänyt siitä. Hoitokaveripoikaoli ihastunut minuun ja piirsi minulle kotonaan kuvan, jossa olin veressä ja täynnä ampumajälkiä.
  • Olimme mummolassa siskon kanssa ja sisko sai mahataudin syötyään Banaani-Viilistä. Hurjan jännää!

Jatkona taidan muistella piakkoin myös ala-asteaikoja…

puheenaiheet hopsoa
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *