Ladataan...
ite puin

Nyt se on tässä, ihan viimeinen Lily-postaus!

Ensin se pakollinen herkistely- ja retrospektiiviosuus:

Olen ollut Lilyssä ihan ensimmäisten bloggaajien joukossa, ja pitkälle, ja myös kovasti eri suuntaan, on siitä ensimmäisestä sivustoversiosta vuosien varrella tultu. Lämmin (ja täysin sarkasmivapaa, oikeesti) kiitos kaikille Lily-tyypeille: toimitukselle, lukijoille, satunnaisille nillittäjille.

Sitten välimallin selittelyosuus, kas tässä:

En tiedä johtuuko jatkuvasta vanhenemisesta ja siitä seuraavasta aika-avaruusjatkumon vääristymisestä vai mistä, mutta aika bloggaamiseen on ollut todella kortilla, siinä missä sitä ennen oli mittavasti illat pitkät. Blogiin postaaminen postauskiintiön mukaisesti on välillä tuntunut melkoisen työläältä, yhteisöön sopivan aihepiirin löytäminen on tuottanut ihan todellista luomisen tuskaa. Te ihmiset siellä ruudun toisella puolella olette olleet ihan esimerkillisen aktiivisia tykkääjiä ja kommentoijia, kiitos siitä.

Ja lopuksi, ta-daa, se varsinainen muuttoilmoitus:

Blogi löytyy tulevaisuudessa täältä: https://karhunpalvelusneito.wordpress.com/

Menin sitten muuttamaan nimenkin, oli jo vähän aika. Ei se välttämättä parempi nimi ole, mutta ainakin eri tavalla huono. Toistaiseksi sieltä ei löydy juuri mitään, koska aion pitää bloggaamisesta hiukkasen lomaa. LOMAA! Uusia postauksia voi väijyä ainakin blogin facebookissa, ja instastakin sillä välin löydyn (nämä löytyy myös tuosta sivupalkista).

Heihei, ihmiset. Hetkeksi ainakin.

Ladataan...

Ladataan...
ite puin

Näin vuoden päätteeksi on aika itserakkaasti ja ilman itsekritiikin häivääkään luetella omat suosikkini vuoden postauksista, ihan vain koska mikäs sen parempaa kuin ihan ikioman äänensä kuunteleminen useaan kertaan:

 

Instavuosi näytti puolestaan tältä:

Ladataan...

Ladataan...
ite puin
  • Et tiedä yhtään mikä päivä on. Tai no, ei työpäivä ainakaan.
  • Kun joku kysyy "Näitkö eilen uutisissa/lehdissä/jossain ajankohtaisessa..." voit tylysti keskeyttää: "EN".
  • Huomaat syöneesi suklaan. KAIKEN.
  • Ajatus ihmisvaatteiden päällelaittamisesta tuntuu luonnottomalta ja väärältä.
  • Samoin villasukkien ottaminen pois.
  • Toiset päiväunet ovat ennemmin sääntö kuin poikkeus.

 

Ladataan...

Pages